araba tavsiyesi

Kodla Büyü

ozkan16

Site Gezgini
55000 lira civarında bütçem var. kafam biraz karıştı

2016 model 1.3 dizel km'si düşük boş model egea mı yoksa 2013 model 70 bin km'de ford focus mu sizce?

Bu fiyat civarında dizel başka tavsiyeleriniz olur mu?

bende egea 1.4 benzinli var. Hemen belirteyim standart bir fiat algısı var o para fiat'a verilir mi diye, o konuyu kırmış fiat Egea gerçekten güzel olmuş ama alacaksan Easy paket alma en azından urban paket al, easy de hiç birşey koymamışlar çok boş. Bide iyi araştırma yap özellikle TOFAŞ çalışanları arabaları çok ucuza alıyor satarken de çok ucuza satıyor onlardan sende çok ucuza alabilirsin. Facebook da bir grup var egea ile ilgili alım satım grubu orada çok paylaşıyorlar.

mutlaka ford. illaki ford. 2012 de dizel focus almıştım. 2. vites te kafayı koltuğa yaslamasına hasta oldum. zamanla sıkıldım tabi bir de 2.5 kasalar fazla ses alıyor içeri. neyse sattım 2013 model clio aldım. aldığıma pişman oldum bir arabanın her yerinden ses gelir mi yol sesi rüzgar sesi amasör yay taş... neyse dayanamadım. 6 ay önce yine forda dönüş yaptım. 2011 model 2.0 tdci aldım. 10 numara. tek geçerim.

Hocalarımın yorumlarından da anlaşıldığı üzere dediğim gibi standart Fiat algısı. Bende bayiye giderken aynı algı ile gittim, dökülen bir araba bekliyordum ama içine girince bile kırıyor o algıyı. Egeayı test etmeni tavsiye ederim, ben alana kadar da birçok arkadaş da aynı tepkiyi verdi şunu alsaydın bunu alsaydın diye araba gelince fikirleri direk değişti. Hele 1.6 dizeli far Multi jet 2 120 beygir 320 tork benim bildiğim bir tek dizel Astra da var bu güç

58 bin e aldığım golfe 8-10 ay bindim ve 60 a sattım :)
Golf her zaman prim yapan araçtır. Çerez gibi satılıyor. KOnforlu da

Hocam ford her zaman alıcısını bulursun fiatta satarken algıları kırmakla ugrasman gerekecek. Tek tavsiyem ikisinide dene sonuçta sen kullanacaksın senin kriterlerine hangisi yakın gelirse onu almak daha mantıklı.

ben yorumları bi okudum valla hocam kafasında bir fikir netleştirecekken bence kafası dahada karışmıştır :) bu araba kadar gıcık bir iş yok ya :)

BBNET
Geri