ben de çok dikkatli değilim aynaları ihmal ediyorum özellikle sağ tarafı, bir de en korktuğum şey göbekleri dönerken 2-3 kişi birlikte dönmek :cry:ozlem22' Alıntı:ben biraz dikkatsiz kullanıyorum son günlerde onu farkettim, aynaları daha iyi kontrol etmem lazım..çok kızıyorum bazen kendime...
:+1: evet hocam ayetel kürsü her binişimde okuyorum. Ayetel kürsüyü evinden çıkarken okuyan evine kazasız belasız döner diye duymuştum mümkün olduğunca okuyorum. hatta Türkçesini ezbelremey çalışıyorum regl dnemlerinde Türkçe okuyayım diye. arabada kızım da olunca bayağı bir stres oluyor araba kullanmakyeymir23' Alıntı:korkma hocam bol dua et ben de öyleydim aştım hepsini 2-3 kavşak döndüm gelene kadar hiç sorun olmadı ayetel kürsi kureyş bolca oku
teşekkür ederim yeymir hocam Allah sizleri bizleri herkesi korusun kimseye kaza bela vermnesin....yeymir23' Alıntı:Allah sizi de güzel kızınızı da korusun sevdiceğim hocam
hocam yavaş yavaş güvenim geliyor 1 ay oldu tek başıma çıkalı...bugün okula arabayla geldim 15 km köy yolu. Çok şükür sıkıntı yaşamadım, orta şeritten 70-80 km/h arası devam ettim. iki araba arası parkı hocayla çalışırken onun hiç müdahalesi olmadan çom iyi yapıyordum ama sonra hiç denemedim risk almak istemiyorum ilk baştan çok da lazım olmuyor ama cadde üstü parklarda filan parkım iyi olmamışsa düzeltirken sıkıntı yaşıyorum arabanın konumunu algılayamıyorum tam olarak. yokuş sorunum yok araba otomatikyeymir23' Alıntı:Hocam ne kadar stressiz olursanız o kadar iyi sizin için ben yokuşa takmıştım resmen şimdi en zevkli yaptığım şey ve cm kaydırmıyorum yokuşta kendinize güvenin o tedirginlik geçer zamanla iki araba arasına girmeyi denemedim hiç ama inşallah onu da yapacağım ben de aşırı heves ve ilgi var ondan çok severek sürüyorum..Allah kimseye kaza bela vermesin inş.
hocam ben öğrendiysem herkes öğrenir diyorum ben.. eşim çalıştırmak istedi şoför koltuğuna oturdum tir tir titriyorum çalıştıramadım bile. Epey bir süre dokunmadım hiç sonra hocadan ders aldım ilk dersim şehir içinde o bile çok rahattı otomatik de olsa 3-5 saat ders şart, kocadan hoca olmuyor hala kullanırken geriyor beni doğru yapacağımı yanlış yapıyorum o yanımdayken. :sleep:ogretmen_pc' Alıntı:ben de araba otomatik olmasına rağmen trafiğe çıkmaya korkanlardanım ama artık mecburum bebekle dolmuşlarda gidemem![]()
şeffaf' Alıntı:hocam ben öğrendiysem herkes öğrenir diyorum ben.. eşim çalıştırmak istedi şoför koltuğuna oturdum tir tir titriyorum çalıştıramadım bile. Epey bir süre dokunmadım hiç sonra hocadan ders aldım ilk dersim şehir içinde o bile çok rahattı otomatik de olsa 3-5 saat ders şart, kocadan hoca olmuyor hala kullanırken geriyor beni doğru yapacağımı yanlış yapıyorum o yanımdayken. :sleep:ogretmen_pc' Alıntı:ben de araba otomatik olmasına rağmen trafiğe çıkmaya korkanlardanım ama artık mecburum bebekle dolmuşlarda gidemem![]()