ben de 1 yıldır kullanıyorum ama cuma günleri hala bir korkaklık varpazar evin dibinde iğne atacka yer olmuyor oyüzden ogün biraz korkuyorum. ama çalışan ve özellikle anne olan kadınlar için araba kullanmak şart..
yeymir23' Alıntı:bende acayip bir heves var ama dün çok saçma bir kaza yaptım yavaş yavaş öğreniyorum geri çıkarken duvara vurdum eşim bağrınca iyice sinir oldum ben frene az basmışım saniyelik birşey anlamadım nasıl oldu ben nasıl öğrenecem bu arabayyı![]()
seldabal' Alıntı:hocam ben artık iyice oldum ve eşimden çok daha iyi araba kullanıyorum yani herkes öyle söylüyor, mesela o kolay kolay iki araba arasına park etmez ben rahatımdır, yokuşta falan cm kaydırmam amaaaaaa o yanımdayken dediğiniz gibi acemininde ötesinde oluyorum ay beni nasıl geriyor anlatamam en son geçen hafta tövbe ettim onun yanında asla araba kullanmayacağım![]()
yaramaz mı hocam süren arkadaşlarım hep öyle başladı..işi uzmanından daha kısa ve rahat bir süreçten geçerek alırsınız/alırız diye düşünüyorum...dörtyol' Alıntı:bende aldım ehliyeti ama eşim sağolsun. şimdi yaşlı başlı teyzeler sürünce kendi kendime sinir oluyorum.acaba direksiyon dersi almak işe yarıyormu bayanlar? bende sürmek istiyorum yaaa....
Eminecim şu lastiklerden gelen kokuları da anlatsanaemines' Alıntı:yokuşta kaldım bir seferinde kahramanmaraşta olanınız varsa bilir bütün ışıklar yokuşa yapılmış sanki, yada bana öyle geliyordu. hele ilerden ışılara yaklaşınca kırmızı yanmasa diye ne kadar dua ediyordum.uhaha: hepsi geride kaldı , VARMI BENDEN HIZLI ŞOFÖR :++:
Emoş ya bu gidişle sanırım sevgi sana rakip olacakozdemir1001' Alıntı:Eminecim şu lastiklerden gelen kokuları da anlatsanaemines' Alıntı:yokuşta kaldım bir seferinde kahramanmaraşta olanınız varsa bilir bütün ışıklar yokuşa yapılmış sanki, yada bana öyle geliyordu. hele ilerden ışılara yaklaşınca kırmızı yanmasa diye ne kadar dua ediyordum.uhaha: hepsi geride kaldı , VARMI BENDEN HIZLI ŞOFÖR :++:
) o Maraş'ın yokuşlarında....