araba konusunda tecrübeli arkadaşlar bakarmısınız!

Kodla Büyü
hocam modifiye seviyorsanız güzel...ama fiyat biraz fazla geldi bana...kmsi falanda yaşına göre güzel ama bu fiyata daha üst model araçlar bulunur...

çok demiş be hocam, yani bide adam şortla felan foto vermiş pek hoş olmamış:) civic candır iyidir güzeldir lakin eleman uçmuş

peki ne kadar olabilirdi fiyatı ne teklif ediyim kaça kadar çıkıyım ?

küçüklükten beri hep hayalimdi vtec 8) oyüzden bakıyorum :)

sayın hocam dizel 1.5 yada 1,9 motorlu wolsvagen jetta alın 2.el buna binerseniz bir daha başka bişeye araba demezsiniz

hocam bu adam tok satıcı..bence ölesine koymuş..o nedenle bunla pazarlık dahi yapılmaz..satmak isteyen adam 2 tane foto koyup bırakmaz...

yada hep söylüyorum golf üde düşünebilirsiniz....hondadan daha şık duruyor..

hocam 2004 civic vtec es(sunroof) otomatik beyaz sahibiyim 1 sene önce 25 e aldım. 75000 km de doktordan aldım. Ozaman beyaz olmayanların piyasası 23 gibiydi ben beyaz beğendiğim için 2 fazla verdim.şuan aracım 90000 km de ve 27000 veren var ama satmayı düşünmüyorum brc lpgli ankara şehir içi 17 kuruş şehir dışı 14 kuruş yakıyorum. vtec civiclerin beyazı diğer renklerden daha fazla ediyor. Arabayı tavsiye ederim. Bundan öncede 98 civic vardı ondanda çok memnundum. Civic ve corolla tamirciyi sevmeyen araçlardır.

performans seviyosan civic alacaksın. civicin bu kasası döneminin aynı segmentte 0-100 9.2sn olarak en hızlısı. Bu arabayla arkamdan selektör çeken araçlara toz yutturmayı çok seviyorum.Aynı segment yıl ve motor hacminde toz yutturmayacağı araç yoktur. Tek eksiği yada eleştiri alacağı yönü kullanan biri olarak fordlar gibi yol sesini biraz içeri almasıdır.

zerrax' Alıntı:
yada hep söylüyorum golf üde düşünebilirsiniz....hondadan daha şık duruyor..

golf ü herkes diyorda ben sevemedim bir türlü nedense. küçük geliyor bana sanırım. araba dediğin büyük olacak diyorum bazen :P

azaz' Alıntı:
performans seviyosan civic alacaksın. civicin bu kasası döneminin aynı segmentte 0-100 9.2sn olarak en hızlısı. Bu arabayla arkamdan selektör çeken araçlara toz yutturmayı çok seviyorum.Aynı segment yıl ve motor hacminde toz yutturmayacağı araç yoktur. Tek eksiği yada eleştiri alacağı yönü kullanan biri olarak fordlar gibi yol sesini biraz içeri almasıdır.

dediğim gibi hocam civic almak gibi hayalim hep vardı. belki beğenmem bırakırım zaten daha önce hiç kullanmadım da ama bir kerede olsa alacağım o arabayı :)

Hocam arabayı şiddetle tavsiye ederim Civic Vtec Es modeli gayet iyidir.Ama fiyat için üstteki arkadaşlara katılıyorum. 24000 civari bir arkadaş almıştı geçenlerde.Oda temizdi.

BBNET
Geri