araba konusunda fikirleriniz???

Kodla Büyü
Ben 6 ay önce aynı model benzinli tam otamatik gri renkte değişeni boyası olmayan 20.000 deki aracımı 27.000 tl ye aldım..6 ayda 5.000 km yaptım 40 kuruş yakıyor benzinde..ben çok memnunum

temiz duruyor..biniciysen al ama yarın satarım zarar etmeyeyim diyorsan yanaşma...çünkü satarken sende sıkıntı çekeceksin...plaka istanbul..buna çok dikkat et...araç toplama olabilir, kmsi oynanmış olabilir...istanbul plakalara oldum olası güvenmem...geçmişini iyi öğrenmek lazım...ucuz diye alma hocam...içine sinerse al

elrond hocam araba bu linkteki araba değil, sadece renk olarak aynısı model filan aynı diye linki ekledim. pazarda görmüştüm ben bahsettiğim arabayı..babam anlıyor inceledi iyice, değişen gözükmüyor dedi tabii teste filan da sokarım almadan önce. ben sadece renginden dolayı tereddüt ediyorum..lacivert çiziği kiri belli eder, satmak istediğimde satılmazsa diye korkuyorum. off ne zormuş araba almak. hala gidemedim tekirdağa. bu gidişle hiç bişey alamicam arabasız gidicem :(((

@mescan hocam baya iyi almışsınız o zaman siz..güle güle binin..

hocam otomatik ve 3 kapı değilse merak etmeyin rahat satarsınız tabi bulunduğunuz ile göre değişir. renk konusunda öğrencilerizle problem yoksa cizilecek bir nesnede yok sayılabilir...

Lacivert araba kullanmış biri olarak yazıyorum. Koyurenk araba çok çizilir yıkanırken bile fırça izleri belli olur.Yaz aylarında çok güneş çeker içerisi cehenneme döner. Bence açık renk araba daha kullanışlı. Aracın kazası vs. içinde 150 tl verip ekspertiz yaptırmak endoğrusu. Alış veriş yapmakta zor. Kolay gelsin. Şimdiden hayırlı olsun.

"Değişeni ve boyası olduğundan fiyatı makul yazdım..."

altına eklemiş. Siz değişeni yok demişsiniz.

Tamponda boya olması önemli değil, bence bulduğunuz aracın fiyatıda gayet makul. Rengine de çok takılmayın derim. Alınabilir ;)

ya ben yanlış arabaya bakıyorum ya da arkadaşların yorumları ilginç. araçta 4 parça değişen 4 parça boya var. ehh araçta kaç parça kaldı hasar almayan. tavanla beraber araçta 11 parça olduğuna göre gerisini siz düşünün hocam.

her_dem' Alıntı:
ya ben yanlış arabaya bakıyorum ya da arkadaşların yorumları ilginç. araçta 4 parça değişen 4 parça boya var. ehh araçta kaç parça kaldı hasar almayan. tavanla beraber araçta 11 parça olduğuna göre gerisini siz düşünün hocam.
o araç örnek arkadaş başka yerden bakmış bunun gibi araç demek için link atmış.dersi hiç takip etmiyosun hocam:))

Alacağın araba rengiyle görüntüsüyle seni memnun etmiyorsa, hoşuna gittirmeye çalışma, başka arabaya ya da başka rengine bak.

Mr.Spermata' Alıntı:
her_dem' Alıntı:
o araç örnek arkadaş başka yerden bakmış bunun gibi araç demek için link atmış.dersi hiç takip etmiyosun hocam:))
yazının sonunu okumamıştım. yoksa linkteki araç tam fiyasko

BBNET
Geri