Araba ile gezi..

Kodla Büyü

die4you

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar Gürcistan'a gitmeyi düşünüyoruz arkadaşlarla. Arkadaşlar araba ile gidelim dediler. Araba ile gitsek bir sıkıntı yada problem olurmu. Bazı forumlarda sıkıntı olur diye sölemişler de. Sizlerde arabası ile giden varsa bilgi ve tecrübelerinizi alabilirmiyim. Bu arada gideveğimiz arac 2011 Partner Tepee

bizde araçlarla gidip, depoları (benzin ve lpg) dolduracaktık yarı yarıya fiyatlar buradakiyle, ama ruhsat ile araç sahibi aynı olmalıymış bu yüzden gidemedik... gidin bence güzel olur :)

Valla gidipte sapıtmazsanız sıkıntı çıkmaz. Bir de gideceğiniz araç sahibi de yanınızda olacak olmazsa size vekalet verecek. o şekilde gideceksiniz. sıkıntı çıkmaz.

hocam geçen ay Batum'a gezi grubuyla gittik...Arabayla giriş yapabilmek için ruhsatta araba kimin üzerineyse o kişi mutlaka olmalı,giderseniz polislere dikkat edin yabancı plaka görünce çok kolay ceza yazıyorlar.Ayrıca polisler biraz kaba,dil bilmedikleri için sıkıntı yaşamayın dikkat edin...

Trafik rezil ötesi. Hindistan trafiği diye arat youtubedan. Çok kötü trafiği var.
Batum zaten yayan gezilebilecek bir yer. Arabaya gerek yok. Adamlar adeta parkı şehrin içine yapmışlar.
Batumdan da öteye tiflise falan gitmek istiyorsan araba işe yarayabilir.
Araba alman gerekip gerekmediğini tam bilemeyeceğim ama şemsiye almanı şiddetle tavsiye ederim.

Hocam gürcistana geçiş için nereyi kullacaksın, hopa mı posof mu? Hopayı bilmem ama Posof Türkgözü kapısından geçerim arabayla mazot için bir sıkıntı olmaz, kapıda 15 tl masrafın olur, kur farkından biraz değer kaybedersin, sana tavsiyem emniyet kemerini bir an bile sökme, çok hız yapma, yoldan kimseyi alma, bagajına asla başkasına açtırma birşey koymasınlar, vb.. Ayrıca araç senin üzerine ise sıkıntı yok, başkasının üzerine ise vekalet lazım,

sınırda gişelerde sıra coksa beklemeye degmiyo
bn gecen sene sıra cok oldugundan geçiremedim
yakıt yarı yarıya
yayada gezebilirsin yanına bidon alıp yakıt alabilirsin
sigara içki et ucuz
bide mutlak al dedğim armut suyu koliyle al harika bişi

BBNET
Geri