araba için 10000 kredi çesem hangi banka önerirsiniz?

Kodla Büyü
şuan için hiçbir bankayı tavsiye etmem. kredi koşulları ve faizler geçen yıla oranla çok arttı. eğer acil değilse 24 kasım da öğretmenler günü kampanyalarını takip edin. tabiki maaş anlaşmanız hangi bankaysa onunla anlaşmanızı öneririm...

hocam ben cuma günü 8 banka dolaştım kredi almak için bu aralar kredi faizleri çok yüksek araba alacaksan katılım bankalarına da bakabilirsin yine de en uygunu Halkbankası

maaş aldığınız banka genelde diğerlerinden biraz daha uygun koşullar sunabiliyor.

hocam krediyi 2 parça halinde almayı dusunursen sekerbakta bi kampanya vardı 4000 tl üst limitli. eline net gecen 4.000 6 yada 10 ay geri ödeme sekli var 6 ay icin 4.175 tl 10 ay için 4.300 tl geri ödeme yapıyosun

1-faiz konusunda ki hassasiyetinize göre değişir..(katılım bankası tercihinizde faizsiz olacaktır)
2-aracınızın yaşı 5 den büyük olmamalı
3-alacağınız kredi çok sağlam torpiliniz yoksa aracın fiyatının yüzde 80 ini gecemeyecektir, bunun için elinizde yüzde 20 lik bi peşinatınız olması gerekmekte.
4-aracınız banka hipoteki altına girecektir, satışta sanırım biraz prosedür sizi bekleyecektir kredi ödemeniz bitmeden satış yaparsanız, tam bilgim yok bu konuda..
5-hayırlı olsun...
örnek ile
19nisanda 2006 model bi aracı 15bin kredi ile 17500 liraya aldım...18 ay vade ile aylık 930 lira ödemekteyim...sorunuzun cevabına gelince ben türkiye finanstan yana kullandım tercihimi,memnunum...

bayramdan önce araştırdım bankaların hepsi faizlerin yükseldiğini söyledi ve bende rakamlarda bunu gördüm. en uygunu halkbanktı. öğretmenler gününü beklemeye karar verdim

öğretmenler gününü beklemeni tavsiye ederim. tüketici kredisi çekerseniz araca ipotek konmaz ama faizleri araba kredisine göre fazladır. araba kredisi çekerseniz faizi bir nebze düşük olur ama banka ipotek koyar.

Öğretmenler günü bazı bankalar promosyon yapabilir. Ayrıca maaş aldığınız banka, müşterisi olduğunuz için ayrıca faiz indirimi uygulayabilir. İnternette yazan faiz oranlarıda şubeye gittiğinizde değişkenlik(azalma yönünde) gösterebilir. Ayrıca yıl sonuna doğru bankaların ve şubelerin yıllık kredi kullandırma sayısını tutturma gibi nedenlerle uygun faiz oranları teklif edebilirler. Yine aralık ayının 10undan sonra 0KM arabalarda fiyatlar (biraz) düşeceğinden 2. eldede fiyatlar aşağı doğru etkilenir.

sınıf öğretmeni bi tanıdığınız olsa da ilksandan çekseniz. oldukça uygun

hocam ziraat ve halkbank genellikle diğerlerine göre daha cazip seçenekler sunuyor. şu an zaten oranlar yüksek sanırım. öğretmenler günü kampanyalarını da değerlendirebilirsiniz. şimdiden hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin... :)

hocam ziraat halk ve vakıfdan ayrılma. devlet her zaman daha az faiz uygular :) ben araba için halktan aldım ev içinse vakıftan aldım.

bende bayram kredilerini araştırmıştım faizler oldukça yüksek vaz geçtim cekmekten

Şeker bankasına da bak hocam.geçenlerde 3 bin tl için 10 ay vade geri ödemesi 3230 tl çektim. yani fazla olarak 230 tl veriyorsunuz ancak bu 230 tl faiz değil sadece dosya masrafı. 5 bin de çekebilirdim ama ihtiyacım 3 bindi.Faize bulaşmadan işimi hallettim.

10bin tl için çok uygun kampanyası olacağını düşünüyorum.

iş bankası bir ara çok az faizle kredi veriyordu sanırım. hatta dayım çekmişti 15000 lira falan çekmişti sanırım çok az bir faiz ile ödeyecekti ama tam olarak ne kadar ödeyecek, bu kredi olayı ne zamana kadar geçerlidir bilmiyorum.

Başlık açıldığı günden beri 100.000 TL diye okuyorum. vay be diyorum adam 100.000 tl lik araba alıyo krediyle bide diye. :?
Bencede öğretmenler gününde maaş bankandan çekersen iyi olur. bir de genelde ziraatın kredileri iyi oluyo diyolar...

BBNET
Geri