Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar arabayı aldıktan sonra sigorta, noter vs. devir işlemleri için ne kadar para ödemem gerekiyor acaba. parayı ucu ucuna yetiştirebiliyorum da..
noter geçen yıl plaka değişimi istemezsen 70 tl, plakayı değiştirmek istersen 150 tl gibi bişeydi.
Sigorta araça ve şehire göre çok büyük farklılık göstermekle beraber 200-350 arası.
yeni devir işlemi yaptım hocam plaka değiştirmez isen noter 97 lira para aldı sigorta yı da 400 e yaptırdım il amasya ilk arabam yaşım da genç sanırım ondan bu kadar yüksek çıktı...
plaka değişimi 150 tl civarı . arkadaslar bide aracı alırken para ve devir işlemleri nasıl yapılmalı sizce karsıdaki adamı hiç tanımıyoruz sonucta. bankadan blokeli havale diye bişey varmı satıs sonrası noter evragı ile bankaya gidip blokeyi kaldırma durumu
ucamus hocam bende Amasya dayım hayırlı olsun sigorta çok fazla tutmuş birkaç yerden teklif alsaydınız özellikle otogarın karşısındaki peugeot bayisinin tüm çoğu sigorta şirketi ile anlaşması var uygun çıkıyo
sigorta için birçok yerle çalışan sigortacılardan teklif alın ve hepsine bakmadan yaptırmayın.250 teklif veren de var 450 verende.ben 1 ay önce 06 aracımı 230 liraya yaptırdım.yaş 30 altıysa daha fazla çıkar...
hocam ben eylül ayında aldım arabayı. plakayı değiştirmedim yaklaşık 120tl verdim. sigorta ve kasko bulunduğunuz şehre göre değişiyor. zaten taksit yaptırırsınız onu da.