Araba arıyorum.

Kodla Büyü
Arkadaşlar. 1 aydır geziyorum araba almak için. İstanbul Tekirdağ ankara vs.
Ama tertemiz denen arabalar neredeyse pert. Oyüzden meslektaşlarımdan arabasını satan varsa buraya yazabilirse sevinirim.
Bütçem 8000 - 11000 lira arası. Konyada çalışıyorum.
İlgilenenlere teşekkürler şimdiden...

Hocam 8-11 bin aralığında temiz bir araba bulmanız çok zor ama imkansız değil. Ama bendce bütçenizi bir miktar 4-5 bin lira kadar daha artırıp biraz daha yüksek modelli araçlarada bakabilirsiniz.

Hocalarım mesajınız için teşekkürler. 1996 Corolla Gli Klimalı vardı bende. Maddi bir sıkıntıdan dolayı sattım. Ancak bütçem bu kadar. Çıkamıyorum maalesef.

kaça verdiniz hocam arabayı. aynı arabadan bizim okulda bi öğretmen arkadaş sattı. 12500 e sattı.

hocam ne yaptın piyasaya göre çok düşüğe vermişsin. moralini bozmak için demiyorum yanlış anlama ama bahsettiğin tarzdaki araçlar internette en az 15000 tl deniliyor. yoksa internetin abartması mı blemiyorum ama haberim olsa hemen alırdım o fiyata arabanı. zira ben de araç bakıyorum. fakat bahsettiğin fiyata gerçekten temiz araç oldukça zor. tanıdıktan falan düşerse belki. Allah yardımcın olsun.

Hocam aradığımdan fazlası var ama , fiyat beni aşıyor maalesef. 2.0 motor olması benim için önemli değil. Binilir hatta daha güzel binilir.

Aslında bende 13000-14000 geçmemek kaydıyla bir araç arıyorum... Varsa satan arkadaşlar kırıkkale-ankara-kırşehir-yozgat-çorum illerinden olabilir...

HOCAM CİTROEN C4 VAR 2008 MODEL BENDE. AMA SENİN BELİRLEDİĞİN FİYAT ARALIĞININ ÜSTÜNDE BAYA. YİNE DE AKLINDA BULUNSUN. ARABA TEMİZ DARBESİZ KAZASIZ. 110 BG DİZEL. BAYA EKONOMİK. HA Bİ DE PANAROMİK CAN TAVANLI...

BaRaNaY' Alıntı:
aresbel3 hocam hayırlı pazarlar olsun ama biraz pahalı...
Benzerlerine bir bakın derim. araba pertten çıkma falan değil. tek parçasında boya var. bu yaşta arabada bu temizlikte kaporta zor bulunur. motor bakımları triger seti alt takımlar vs. yeni değişti.. ayrıca dedim ya formatöre özel indirim yapcaz :lol:

Arkadaşlar. Aradığım arabayı buldum. Hesaplı , Özellikli temiz 107000 de 2001 Fiat Marea ELX aldım. Rahat ettim. Bir daha kendime söz verdim , alacağım arabayı bulmadan satmayacam...
Alaka gösteren siz değerli arkadaşlarıma teşekkürler.

BENDE clio rxt 1.6 hb var. satıyorum ilgilenenlere 99 model 120.000 de araba çift airbag ,abs, yol bilgisayarı,klima lpg sıralı sistem atiker 14bin düşünüyorum...
nette fiyat aralığı 13500-16000 arası

BBNET
Geri