Araba Arıyorum... Otomatik HONDA JAZZ

Kodla Büyü
Re: Ynt: Araba Arıyorum... Otomatik HONDA JAZZ

Mr.Spermata' Alıntı:
ben de otomatik city arıyorum...
hocam zevk meselesi ama city hondanin en uyduruk arabasi. Tipi yok, kasvetli bi arac bence.

agd85' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:
hocam zevk meselesi ama city hondanin en uyduruk arabasi. Tipi yok, kasvetli bi arac bence.
tipsizliği dışında olumsuz bulduğunuz bir yönü var mı hocam?ciddi almayı düşünüyorum bu aracı 7 ileri f1 şanzımanı ekonomik açıdan ve aracın tutulmamasının sonucunda fiyatının uygun oluşu beni çekiyor.

hocam ben tam 6 ay aradım ama sonunda tertemiz 2009 model bir jazz buldum. Çok memnunum. biraz daha bakın yazın mutlaka çıkar. Bir de size tavsiyem plazaların 2. el araç bölümleri oluyor. sıfır alanlar takas yapıyorlar. kardeşime böyle almıştık ondan da çok memnunuz çok şükür.

Mr.Spermata' Alıntı:
agd85' Alıntı:
Mr.Spermata' Alıntı:
tipsizliği dışında olumsuz bulduğunuz bir yönü var mı hocam?ciddi almayı düşünüyorum bu aracı 7 ileri f1 şanzımanı ekonomik açıdan ve aracın tutulmamasının sonucunda fiyatının uygun oluşu beni çekiyor.
hocam city kullanmadim ama disardan hic biseye benzetemiyorum. Ekonomik mi degil mi bilmem ama aracta ilk etapta tip olacak bence. Ekonimiklik de en fazla biri 2,5 yakarken digeri 3 yakar daglar yok artik araclar arasinda.

BBNET
Geri