Araba Arıyorum... Otomatik HONDA JAZZ

Kodla Büyü

seferzafer

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar otomatik vites JAZZ arıyorum. varsa satmak isteyen veya çevresinde satan haber verirseniz sevinirim. 2 haftadır nette bakıyorum temiz bir şey denk gelmedi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şöyle bir ifade duymuştum "ALINIK ARAÇ" diye. başlığı daha sonra böyle değiştirebilirim. :)

Forumda boyle yazdiginda adamin malı 1se 2 istiyor. Denemis biri olarak soyluyorum. Nette jazz cok var ama temiz olsun dediğinde cok istiyorlar. Kolay gelsin

Acele etmeyin hocam. Hasarlı arabadan uzak durun. Satmak istediğin zaman kolayca elden çıkacak masraf çıkamayacak araba illaki bulunur. Ayrıca aklının bir köşesinde 0 araba olsun. Sene sonuna kadar %30 zam gelme ihtimali var

Arkadaşlar bu devirde temiz araba bulmak zor gerçekten. ben de araba değiştirirsem herhalde sıfır alırım

hocam bir akrabamda var otomatik jazz kullanma firsatim oldu gayet konforlu, saglam, sessiz. cvt sanziman sayesinde vites gecisi diye birsey yok. sinifina gore de genis bir arac. fakat yakit tuketimi icin ayni seyi soyleyemeyecegim uzun yolda bile 7.5 lt yakmisti. bir de cok hos yeni bir kasasi cikti ama turkiyeye henuz gelmedi. bence aceleniz yoksa bekleyin ve yeni kasa sifir alin

2011 yılından beri 2004 model honda jazz es cvt kullanıyorum. sınıfı için en geniş bagaj hacmine sahip, cvt şanzıman çok iyi. brc lpg taktırdım.
en son yakıt tüketimim uzun yolda 22 kuruş (lpg 2,56 TL).
temizini bulmak sıkıntı ama tavsiye edilebilecek bir araç

mu_korkmaz' Alıntı:
Acele etmeyin hocam. Hasarlı arabadan uzak durun. Satmak istediğin zaman kolayca elden çıkacak masraf çıkamayacak araba illaki bulunur. Ayrıca aklının bir köşesinde 0 araba olsun. Sene sonuna kadar %30 zam gelme ihtimali var
Yok hocam ya. Bu yeni vergilerle ve kurla fiyatlar firlayinca satislar azaldi. Canlandirmak icin insanlari panige sevk edip arac aldirmaya calistiriyorlar

Toyota Corolla dizel en bos 62000 lira. % 30 zam yapilsa arac 80000 olur. Varsa memlekette onu alacak keriz ben tanimak isterim

hocalarım hasar derken ne hasarı ona bakmak lazım.adamın arabasını sokakta çocuk çiziyor.ben böyle binemem diye boyatıyor.bu araba alınır.ya da benzeri ufak çizik boya olanlar.satarkende sıkıntı olmaz.ben geçen yıl clio hb aracımı sağ ön çamurluğu değişmiş durumda 1 günde sattım.yani çok ufak tefeklere takılmamak lazım.büyük hasarlar ayrı tabi.biz çok takılıyoruz boya değişen olmasın diye ama çok umursamamak lazım.ben cliomu alırken 1 ay uğraştım boyasız değişensiz olsun diye, aldıktan bir hafta sonra park halinde birisi çarptı çamurluk değişti.ama araba tertemiz...

seferzafer' Alıntı:
Arkadaşlar otomatik vites JAZZ arıyorum. varsa satmak isteyen veya çevresinde satan haber verirseniz sevinirim. 2 haftadır nette bakıyorum temiz bir şey denk gelmedi. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şöyle bir ifade duymuştum "ALINIK ARAÇ" diye. başlığı daha sonra böyle değiştirebilirim. :)

2009 BİR JAZZ VARDI ARKADASTA.. OTOMATİK Mİ DÜZMÜ bilmyiryorum. aksam ulasyaım kendisine satacaktı. satmadıysa size bilgi vereyim hocam.. fiyatını vs vsyazarım

seferzafer' Alıntı:

Hocam merhaba;
Otomatik değil ama.Müdürümün arabası temiz ve aile arabası.Paylaşayım istedim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 3814/detay
İyi günler.

Temiz araba bulmak zor bulursan da 3-4 bin fazla olur sıfır arabalar da 8-10 bin arttı en mantıklısı motoru ve yürüyeni sağlamsa alınır boyaya fazla takılmamak gerek bi kaç parçadan bi şey olmaz ön parçalar olmadıkça

her_dem' Alıntı:
Toyota Corolla dizel en bos 62000 lira. % 30 zam yapilsa arac 80000 olur. Varsa memlekette onu alacak keriz ben tanimak isterim

İyi örnek vermişsiniz hocam ortalığı karıştırmak için birileri birşeyler söylüyor herkes inanıyor döviz %10 arttı arabalarda %10 artar en fazla.

Hocam kapısı, tamponu değişmiştir, ufak tefek boyalar vardır bunlar sorun değil böyle arabaları bulabilirsiniz. Ama ön kaput çamurluk tampon falan değiştiyse önden hasar yemiş arabadır. O araba iyi araştırılmalı.

yok mu otomatik jazz hala arkadaşlar. piyasadaki araçların çoğu full boyalı yada hasar kayıtlı. :?

seferzafer' Alıntı:
yok mu otomatik jazz hala arkadaşlar. piyasadaki araçların çoğu full boyalı yada hasar kayıtlı. :?

vazgeçin hocam bu sevdadan
size tavsiyem 2012 polo lara bakın ;)

40 gündür jazz arıyorum ve hala bulamadım. Galiba da bulamayacağım. Yok mu satan..........

BBNET
Geri