Araba almaya gittim elim boş döndüm...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jolly
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

jolly

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar anlaştğım bir araba vardı onun için istanbuldan bursaya gittim ama hesapta olmayan detaylardan dolayı almadan döndüm sizce ne yapmalıyım?
Araç: 2008 model Opel Corsa Essentia 1.2 lpg'li otomatik 36bin KM 26,500TL anlaşmıştık ama aracı kaportacıya götürdüm aracın arka tampon boyalı sağ kapı yarım boyalı çamurluk boyalı kaporta boyalı, ön tampon değişmiş dedi ama çizik sürtmelerden dolayı boyanmış olacağını macunluk iş olmadığını söyledi. Motoru ve diğer aksamlarının iyi darbesiz olduğunu söyledi. Fiyat 26bin'e indi ama düşünmek istedim bende 25bin dedim.

Hocam araba almak zor iştir, illaki birkaç boya parça felan olur, eğer senin içine siniyorsa 300-500 hesabı yapma bence.

kaportaci sana yumuşatmış yanında muhtemelen satıcıda vardır bakarken.arabanın yarısı ya boyalı ya değişmiş. Telefondan sorgulatma yapmışmiydiniz gitmeden önce. Satıcı bunların olduğunu size gitmeden söylemismiydi.fiyatta yapılan işlemlerden sonra cazip değil sanki

telefon sorgusunda hiç bir hasar kaydı cıkmıyor tüm bakımlarını serviste yaptırmıs ama kendiside 2. sahibi aracın, bayan öğretmenden satın almış oda şaşırdı duyunca, herhalde çok fazla sürtmüş çizilmiş arabanın etrafı.
Ayrıca aynı aracın 2013 modeli 33bin TL.

7 bin için mi 2. el alacaksınız hocam. Sıfır alın bence... 5 yıl var arada, ilk kullanıcısı olacaksınız, kokusu bile yeter...

25 bin rakamlarına çıktığınıza göre içinizin rahat etmesi açısından sıfıra yönelebilirsiniz.

Ben de 2 sefer şehirdışına gittim araba almak için , iki seferde de olmadı. Kısmet artık.

Eğer kaportacı boyalı demeseydi 26,5 vericektim ama içime sinmedi ve 7 bin lira fazla verip sıfırını almayı daha cazip gördüm ve almadan geri geldim bakalım bekliycem artık. Sizce bu arabanın değeri nedir?

dostum bu iş nasip işidir çok dert etme arabadaki parçaların çoğu boyalı ha çizikten ha baska seyden kayıt varmı yok resim var mı yok ne ugrasıyon salla gitsin şimdi kar ettim diye 2000 lira ucuza alırsın araba elıne gecınce bırer bırer cıkar o 2000 - 3000 hiç takma eger o kadar fıyatı verdıysen gıt baska arabaya bak pıyasada araba kıtlıgımı

Nerdeyse veriyordum da demek kısmet değilmiş bir sene daha yayan gezelim seneye artık daha güzelleri bulunur belki.

illaki birkaç parça boya olur da.bu kadarı fazla.tramer sorgusu yaptırsaydınız keşke.plakadan herşey çıkmıyor zaten.herşey şase de.bence de biraz daha zorlayıp sıfır alın...

BBNET
Geri