ARABA ALIYORUM (İNŞALLAH)

Kodla Büyü

farukdogu

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar öğretmenler gününe araba ile girmek istiyorum. hyundai accent 1.6 admire 2005 model, 52.000 kmde lpg'li ve lpg 42000 de takılmış. orjinal, fiyatı 16.500 sizce nasıl. birde kaydını üzerime alırken hangi yolları izlemem gerekiyor ve kayıt masrafları bu gün itibari ile nedir. şimdiden teşekkürler. kocaeli arabası

Öğretmenler günün kutlu olsun hocam, çok ağır darbe ve hassarı yoksa, güle güle kullan km de fiyatıda iyi...

Öğretmenler günümüz kutlu olsun ; hayırlı olsun kazasız belasız binin inşallah
Arabanızı güvendiğiniz bir servise gösterdiniz umarım , en azından geçmişini bilip de alın .
Önce notere gidiyorsunuz yanılmıyorsam plakası değişekcekse 75 değişmeyecekse 45 tl masrafı var . Daha sonra tescil ve sigorta işlemlerini yapmanız gerekiyor.
Trafik sigortası için 165 tl civarı bir para ayırmanız gerek. Ayrıca tescil için trafik şubeye gidiyorsunuz orada da işlemler ve en iyisi tescil , işini bu işi yapan profesyonel aracılar var onlara devretmenizi tavsiye ederim . En azından siz uğraşmazsınız cüzi bir ücret alırlar . Yanıltmak gibi olmasın o işlemde 120 - 130 civarına bitiyor. Şimdiden hayırlı olsun

önce notere gidiyorsunuz alım satım işlerini yartırın sonra trafik sigortası yapılmamıssa sigortacıya gidin 1 saat sonra ruhsat için emniyet mudurluğune gidin ama 1 saat geçsin ancak çıkmıs oluyor sonra kasko v.b isterseniz yaptırın baska bişey yok bildiğim kadarıyla

Notere gidiyorsun hocam plaka değişicekse notere 142tl değişmeyecekse 70 ücret düyorsun, sonra trafik sigortasını yaptırıp sürücüler cemiyetine oradan trafiğe gideceksin...

cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. arabanın şu an zorunlu trafik sigortası varsa devam eden benim yeniden yaptırmam gerekiyo mu ?

farukdogu' Alıntı:
cevaplarınız için çok teşekkür ederim arkadaşlar. arabanın şu an zorunlu trafik sigortası varsa devam eden benim yeniden yaptırmam gerekiyo mu ?

araç sahibine göre yenisen sigorta yaptırmanız gerekiyor. arkadaşınız kalan yların ücretini sigorta şirketinden geri alabilir.

BBNET
Geri