araba alacağım bir okurmusunuz..

Kodla Büyü

goldenmind

Site Gezgini
merhaba arkadaşlar...
ilk defa araba alacağım..çok heyecanlıyım..
bir konuda tereddütüm var..
tüplü mü alsam-yoksa dizel bir araba mı ?
hangisi daha cazip...
artılarıyla eksileriyle yazarsanız sevinirim....

dizel bir araç al kafan ağrımasın şu otoparka giremezsin diye :)
1. tercihin linea olsun

şoförluk iyi değilse 25000 çok para daha ucuz bi araba al alışana kadar sonra içine oturmasın ufak tefek aksiliklerde. Birde bol yokuşlu bir bölgedeysen otomatik al derim ben, yokuşta dur kalkta sıkıntı olmaması için.

bence linea ya da accent eranın yüksek modelli dizelleri uygundur.ilk aracınız olsa da kötü araba almayın.bana da öyle dediler ama konforlu arabanın kullanımı daha kolay...

dizel tavsiye ederim benzinden ağzı yanan biri olarak.. araba olarakta megan2 1.5 dizel olabilir bu fiyatlara

Otopark gerçekten de büyük sorun. Market alışverişine gidiyorum. Otopark a giremiyorum tüplü diye. Sokak otoparkçıları yanıma koşuyorlar hemen. Az para vermedik onlara. Çekiş, az yakıt tüketimi istiyorsan dizeli tek geçerim.

anadoluman' Alıntı:
Otopark gerçekten de büyük sorun. Market alışverişine gidiyorum. Otopark a giremiyorum tüplü diye. Sokak otoparkçıları yanıma koşuyorlar hemen. Az para vermedik onlara. Çekiş, az yakıt tüketimi istiyorsan dizeli tek geçerim.

Otoparka girmemek kendi tercihiniz mi fark edip almıyorlar mı? Yasak olduğunu biliyorum ama biz giriyoruz valla. (Alış veriş merkezi otoparklarına)

bu milleti anlamıyorum toyota diyorum honda diyorum
arkadaşım dayısında var 2011 model ve 12 binde alt takımdan ses geliyo servise defalarca gitmiş ve ses kesilmemiş. arkadaşın savunması yollar bozuk
ya 60 bin lira para ver 12 binde ses gelsin varmı böyle birşey bumu sorunsuzluk abidesi denilen araç

Tüplü olupta arıza muhabbeti yapmayan arkadaşım yok. Mutlaka bir aksaklıktan dem yanarlar. Yok tüpe geçmiyor, yok ayarı bozuk çok gaz yiyor falan. Ama dizeli olan arkadaşlarımızdan bir tane bile şikayet duymadım. ben dahil.

Dizel :+1:

2. el piyasası olan bir araba alabilirsin. Ford,opel, vb. sıfır alırsan Linea da olabilir.

joombal' Alıntı:
Tüplü olupta arıza muhabbeti yapmayan arkadaşım yok. Mutlaka bir aksaklıktan dem yanarlar. Yok tüpe geçmiyor, yok ayarı bozuk çok gaz yiyor falan. Ama dizeli olan arkadaşlarımızdan bir tane bile şikayet duymadım. ben dahil.

Dizel :+1:

2. el piyasası olan bir araba alabilirsin. Ford,opel, vb. sıfır alırsan Linea da olabilir.

hocam toyota vvt-i motorlar çok iyi 15 ay kullandım BRC lpg ile hiç sıkıntım olmadı. yakın bir arkadası yıllardır kullanıyo ondada problem yok. başka markalar nasıldır bilmem ama ford 'ta sıkıntılı oldugunu duydum

BBNET
Geri