Araba Önerir misiniz?

Kodla Büyü

mustiege

Site Gezgini
Arkadaşlar 30 milyara hangi araba modellerini önerirsiniz? Çocuk olduğu için sedan olmasını istiyorum. Ayrıca az yakan bir araba olması tercihim(özellikle şehir içi) Yılda yaptığım 10bin km nin 8000 şehiriçi. Önceleri dizel düşünüyordum ama bu fiyata temiz kmsi düşük dizel bulmak zor. Artık lpg olayına sıcak bakmaya basladım.

hocam bende opel astra var 2006 onu satacam 23-24 gibi
sonrada 30 a chevrolet yeni aveo 1.2 ls donanım sedan kasa 28.400 beyaz renk pazarlığı bitirdim ama almaya kesin karar veremedim..sende öyle bir sıfır araç düşünebilirsin

chevrolet çok geniş 502 lt bagaj kapasitesi var ayrıca içi de geniş ortalama yakıt tüketimi 100/5.5 lt yakıt tükrtimi düşük tüp takılırsa isletme yerine lastik tamir kiti veriyorlar yedek lastik yerine tüp takılırsa bagaj da hiç yer ölmüyor güvenlik çok iyi 8 hava yastığı esp gibi önemli güvenkil var ama sen niye karar veremedin dersen
ev alacam ardaki 5000 tl yi eve mi yatırsam arabaya mı karar veremedim

mustiege' Alıntı:
Tabiki eve yatır. Araba her zaman alınır ama ev ömrümüz boyunca ya bir yada 2 ev anca alabiliriz.
il dışı tayinim olmazsa şu an köyde lojmanda otoruyorum oturmayacağım eve de girmekte acele etmek istemiyorum sadece

opel ve chevrolet artık tüp taktırtmıyor, tüp takıldığında gatranti gidiyor. bunu da dikkate alırsınız satın alırken.
açıkcası ben de 25-30 milyar civarında dizel araç bakıyorum. accent era düşünüyorum, bilgisi olan varsa düşünce bildirirse sevinirim..

Sağolun hocam opel bu kasadan sonra 2 defa yeniledi astrayı. Oyuzden opel için classic3 düşünebilirim. Teşekkürler

ozgur917' Alıntı:
opel ve chevrolet artık tüp taktırtmıyor, tüp takıldığında gatranti gidiyor. bunu da dikkate alırsınız satın alırken.
açıkcası ben de 25-30 milyar civarında dizel araç bakıyorum. accent era düşünüyorum, bilgisi olan varsa düşünce bildirirse sevinirim..

2008 select model dizel 50.000 km de boyasız degisensiz era sahibiyim.. Arabamdan memnunum.. Belki satmayı düşünebilirim..

umaykut' Alıntı:
ozgur917' Alıntı:

2008 select model dizel 50.000 km de boyasız degisensiz era sahibiyim.. Arabamdan memnunum.. Belki satmayı düşünebilirim..
ne kadar diyosun arabaya hocam

Piyasasına pek bakmadım ama servis garantili olduğu için 26 dan aşağı vermem sanırım..

dijital klima, çift hava yastigi, abs, 4 disk fren, sis farı, 4 cam otomatik,yol bilgi. vs vs..

valla bende o fiyatlarda bakmaya başladım.birçok araç var.civic, focus, fluence öne çıkanlar bana göre.bulunursa temiz passat 1.8t de olabilir tabi...

BBNET
Geri