Araç tavsiyesi!

Kodla Büyü

taha6565

Seçkin Üye
Seçkin Üye
25-30000 aralığında otomatik hatcback araç bakıyorum.ama o fiyata ne kadar randıman alırım bilmiyorum ..bide cok fazla alternatif var.
c3-fabia-focus-getz gibi....
sizin öneriniz nedir acaba.şmdiden teşekkürler

Aradığım fyat aralığı çok mu az..kimse bu fiyat aralığında araçlara binmiyo galiba :)

ozcanikli' Alıntı:
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ford-focus-1.6-tdci-2011-titanium-ilk-sahibinden-acil-satilik-323872818/detay

Hocam verebileceğim parayi başta yazdım. .o fiyata olursa alırım 8)

Yazdığınız araçların bana göre sıralaması focus>fabia>c3>getz lakin bu araçlardan focus temiz düşük km biraz zor bulunur kolay gelsin
benim tavsiyem focus bulabilirseniz alın

25-30 bin arası ikinci el araç bulmak için bazı olumsuzlukları göz ardı etmen lazım.Yoksa piyasada temiz araba bulmak çok zor.Boyasız,darbesiz,hasar kayıtsız.orjinal km v.s

30 altina duz vitesin bile temizi zor bulunuyor artik hocam. Otomatik nasil olur kim bilir :/

Mobil gönderidir.

Bi haftadır bakıyorum..gerçektende o fiyata temiz araba bulmak zor..fiyatlar cok uçuk..biraz daha bekleyip para biriktirecez mecbur..

gakgoskentli' Alıntı:
Yazdığınız araçların bana göre sıralaması focus>fabia>c3>getz lakin bu araçlardan focus temiz düşük km biraz zor bulunur kolay gelsin
benim tavsiyem focus bulabilirseniz alın
Bencede focus daha oncelikli hocam ama focus o fiyata yokki..olanda ağır hasar kayıtlı..

taha6565' Alıntı:
Bi haftadır bakıyorum..gerçektende o fiyata temiz araba bulmak zor..fiyatlar cok uçuk..biraz daha bekleyip para biriktirecez mecbur..
Illa modeli cok yeni olsun demezsen 2000 civari otomatik volvo bilursun hocam. Bakmadiysan bir goz gezdir.

Mobil gönderidir.

Hb şart değilse şöyle bir tavsiyede bulunabilirim hocam.
Bence boya olup olmamasına bakmadan 26-27bin civarı motoru sağlam 2002-2003 otomatik bir honda civic al. Elinde de 3bin lira paran kalacak. Bunubda şanzıman da bir sorun çıkarsa şanzıman yenilemede kullanırsin yıllarca sorunsuz binmiş olursun. Zira ustalar motoru anlar ancak şanzımanin gerçek düzeyini anlayamazlar. Bu arabaya sorunsuzca biner istediğinde de satarsin. Ben 2002 vtec olanı yeşil renkli, komple boyalı, on camurluklar- kaput değişik- şasi duzelmisini sattim. Hemde bu kazalar olmadan önce 19bin e almıştım. 2 yil kullandık kazalar oldu 23bin e sattik. Tavan haric boya olsun. Büyük kaza olmasın korkma derim.

Hocam hem çok fazla boya-değişen olmamasını istemekle beraber model olarakta iyi bişey almak istiyorum..Hyundai Accent Era için ne dersiniz acaba..çok fazla uzun olmadığı için HB sayılır. .dediğim fiyata 2010 dan 2012 ye kadar alabilirim..sizce mantıklı mi? Hyundai kullanan var mı acaba?görüşünü alsak

Getz var bende 2010 model 85 bin de tüplü yakıtı filan çok iyi bir senedir kullanıyorum 20 bin km yol yaptım sıkıntısız sorunsuz bir araba tavsiye ederim.

o fıyata temız getz bulursun rahatlıkla ekonomık araclardır bendede suanda ondan var 3 yıl olucak sıkıntım yok desem yerıdır

fatiharmut' Alıntı:
hb megane 2007-2009 arası benzinli- LPGli düşünülebilir.

Temiz bişey bulmak mümkün değil hocam..anca 30000 nin üzerine çıkarsan bulunur..o da beni ekonomik olarak sıkıntıya sokar.

BBNET
Geri