Araç tavanına Ay-yıldız

Kodla Büyü

kennylee

Üye
Merhaba arkadaşlar,
Bende kırmızı pejo 206 var ve ben aracımın tavanına beyaz ayyıldız koyarak, Türk bayragı yapmak isitiyorum. Şimdiye kadar hiç bir arabada görmedim. Merak ettiğim aracımın tavanını Türk bağrağı haline getirmem herhangi bir sorun cıkartırmı?

ben birkaç arabada gördüm.bir sıkntı olacağını sanmam.bi ara bende düşündüm ama benim araba siyah :) :)

muhtemelen g.doğu illerinde sorun çıkartır; yada büyük şehirlerin göç almış mahallerinde sorun çıkartır..ne de olsa artık ülkemizde bayrak dahi asamıyoruz
http://gundem.milliyet.com.tr/herkes-as ... efault.htm

dolayısıyla hocam yaşadığınız yere bağlı olarak sorun yaşayabilir arabanıza zarar gelebilir hatta aracınız yakılabilir...en iyisi bayrak sevginizi kalbinizde yaşamanız sanırım...!!! :!:

kırmızı araçlarda ön kaputa çok yapıyorlar hocam. tavanda da güzel olur. ama yolunuz güneydoğuya düşmesin benden demesi. :sleep:

Cevaplar için teşekkurler. beni endişelendiren itler değil resmiyetti. bayrak tuzugune ve arac muayene ıcın arstırdım sorun olmayacak gibi gözukuyor.

kennylee' Alıntı:
Cevaplar için teşekkurler. beni endişelendiren itler değil resmiyetti. bayrak tuzugune ve arac muayene ıcın arstırdım sorun olmayacak gibi gözukuyor.

bayrak tüzüğü geçtiğimiz ay değişti sanıyorsam biraz bakın bence hocam.

BBNET
Geri