Arkadaşlar ilk defa araç muayeneye gidicem aracımın hava yastığı tamirli muayeneden geçmeme olasılığı var mı?
Geçer hocam. Şu sayfayı inceleyebilirsiniz:Enterprise' Alıntı:Arkadaşlar ilk defa araç muayeneye gidicem aracımın hava yastığı tamirli muayeneden geçmeme olasılığı var mı?
hava yastığı tamirliyse, hava yastığı kullanılmıştır yani çarpmıştır, bu da satamamanıza sebep olabilir, fiyat düşüreceksiniz aceleniz varsa, değilse bekleyeceksiniz satılmasını yapacak çok bişey yok kanımca, malesef...Enterprise' Alıntı:yaw kör olmayasıca arabayı hava yastığı tamirli almış peder şimdi de satamıyorum delirmek üzereyim ben mi yanlış yerlere götürüyorum piyasanın 3bin 4bin altında veriyorum ne yapmam lazım aha muayenesi de geçti şimdi bide ona para vercem yaptırcam![]()
arabanın markası link ki var mı?Enterprise' Alıntı:düşürdüm Hocam 3-4bin kadar ama yinede yok. Aracın kaza kaydı da yok nasıl iş anlayamadım
Enterprise' Alıntı:Değiştirecektim hava yastığını ama ha tamirli ha değişmiş ikiside aynı Hocam dediler full boyalı 2004 Hyundai Getz 14bine aldım 1400e tüp taktırdım 700e frenlerini alır almaz yenilettim 16-17ye falan mal oldu 12ye veriyorum, ben alırken adam çok allem etti kallem etti ardından bedduacısıyım hayrını görmesin o paranın çoluğundan çocuğundan çıksın diyorum, ardımdan bana da beddua etmeyecek tamam kardeşim sürücü hava yastığı tamirli full boyalı motoru sağlam diyecek kişiler arıyorum, istediği ustaya götürsün
hocam inş satarsanız bozmayın morali bu arabanın ilanı varmı netde ve istanbulun neresindesinizEnterprise' Alıntı:Değiştirecektim hava yastığını ama ha tamirli ha değişmiş ikiside aynı Hocam dediler full boyalı 2004 Hyundai Getz 14bine aldım 1400e tüp taktırdım 700e frenlerini alır almaz yenilettim 16-17ye falan mal oldu 12ye veriyorum, ben alırken adam çok allem etti kallem etti ardından bedduacısıyım hayrını görmesin o paranın çoluğundan çocuğundan çıksın diyorum, ardımdan bana da beddua etmeyecek tamam kardeşim sürücü hava yastığı tamirli full boyalı motoru sağlam diyecek kişiler arıyorum, istediği ustaya götürsün
Enterprise' Alıntı:Değiştirecektim hava yastığını ama ha tamirli ha değişmiş ikiside aynı Hocam dediler full boyalı 2004 Hyundai Getz 14bine aldım 1400e tüp taktırdım 700e frenlerini alır almaz yenilettim 16-17ye falan mal oldu 12ye veriyorum, ben alırken adam çok allem etti kallem etti ardından bedduacısıyım hayrını görmesin o paranın çoluğundan çocuğundan çıksın diyorum, ardımdan bana da beddua etmeyecek tamam kardeşim sürücü hava yastığı tamirli full boyalı motoru sağlam diyecek kişiler arıyorum, istediği ustaya götürsün
Enterprise' Alıntı:Sormayın yaho 1.3 benzinli Getz var 6-7 km.de 50TL yakıyor okulum eve 500 metre nerdeyse sadece okula gelip gidiyorum ancak ayda 200TL yakıyor sorun ne olabilir sizce ne yapmalıyım?
Enterprise' Alıntı:Bende de aynı sorun var Hocam temassızlık olduğunu söylediler, ben normalde hep kısa mesafede kullanıyorum aracı, kilit takılırsa E5 e giriyorum 80-100 yapıyorum sonra merkezi kilit düzeliyorben kendimce öyle bir çözüm buldum![]()
Enterprise' Alıntı:1.3 Motor Hyundai Getz'im var 2004 model 160TL lik benzin ile 300km gidiyor şehiriçinde çok fazla değil mi?
1 ay önce tamire götürdüm çok yakıyor diye birazcık fark etti ancak sonuç yine de vahim bence bu kadar yakması anormal gibi geliyor bana.Lastikleri 2 beden büyük ve eski ondan olabilir mi bu kadar fark eder mi? Yoksa bujisi bilmemnesi yeni değişti.
Tüp taktırsammı diye düşünmeye başladım, kimisi 1.3 motor tüp çekmez yokuşta kalır diyo kimisi taktır diyo bilemedim tüp taktırma fiyatlarından da haberim yok.
Bir yardımcı oluverseniz bana Allah rızası için yaw ne yapayım bu aracın derdi ne olabilir ya da normal mi bu kadar yakması?