araç lastiği

Kodla Büyü
yadigartbaykal' Alıntı:
1 ay önce değiştirdim, yoğun arştırmalarım sonucunda Michelin aldım. Araştırmalarda sonuç olarak şu çıktı Michelin hayat kurtarır öteki lastikleri kıyaslayabilirsiniz. toyotada kampanya vardı 200 tlye anlaştırk 4 alana 100 tl hediye çeki (migros) 700 tlye kapatmış oldum. 175 tlye geliyor tanesi. yinede siz iyi araştırın ama ucuza kaçmayın 4 teker üzerinde gidiyorsunuz derler:)
önemli noktaya vurgu yapmışsınız.

yadigartbaykal' Alıntı:
1 ay önce değiştirdim, yoğun arştırmalarım sonucunda Michelin aldım. Araştırmalarda sonuç olarak şu çıktı Michelin hayat kurtarır öteki lastikleri kıyaslayabilirsiniz. toyotada kampanya vardı 200 tlye anlaştırk 4 alana 100 tl hediye çeki (migros) 700 tlye kapatmış oldum. 175 tlye geliyor tanesi. yinede siz iyi araştırın ama ucuza kaçmayın 4 teker üzerinde gidiyorsunuz derler:)

Katılıyorum hocam. Ayrıca arkadaşlar sadece marka üzerinden konuşursanız yanlış olabilir, şu marka iyi bu marka kötü yerine, şu markanın şu lastiği iyi gibi yorumlar daha doğru olabilir. :)

arkadaşlar iyi dediğiniz bu michelin yuzunden 2 sene once kaza yaptım ıslak yolda durma performansı michelinin iğrenç ötesi herkes sasırmıstı kazaya nasıl duramadın diye lastiğin kabakmı falan deyip lastiğe bakıp yepyeni olduğunu görünce şaşırmıslardı şimdi lassa impetus revo2 taktırdım isterseniz su öbeğinin içinden geçin araba çok az etkileniyor zaten ıslak yol performansı lassanın çok iyi al lassayı (yalnız impetus revo2diğerlerini bilmiyorum) kısaca SAĞLAMSA LASSA diyorum başka da bişey demiyorum

Uzun yıllar Michelin kullandım ama son 4 yıldır LASSA kullanıyorum. TR yolları için ideal tavsiye ederim.
Saygılar

www.lastikk.com site tamamı ile bana attir hocam. sevkiyatlar adapazarından yapılmaktadır. fiyatlarımıza bakabilirsiniz. lastik önerim ise michelin olur...

buko08' Alıntı:
yokohama aco2 ile bridgestone turanza er300 arasında kaldım sizce hangisi?
,bridgestone turanza er300 ben bunu aldım netten 640 lira, 50 lirada takma,rot,nitrojene verdim 690 a maloldu, tavsiye ederim...(195*65*15)

Bridgestone (turanza?) kullanıyorum , gayet memnunun... Kış lastiği olarak Michelin kullandım. Çivili. Kış lastiklerim hiç kaymadı.
Arabam clio-symbol olunca mecburen lastiklerim iyi olmak zorunda..

Bir iki ay içinde kış lastiği olarak PETLAS almayı düşünüyorum. Fiyatı ve performansı iyi. Kullananlar memnun.

BBNET
Geri