Araç kamerası

Kodla Büyü

bote2011

Aktif Üye
Arkadaşlar ekonomik fakat kullanimi bakımından tatmin edici bir araç kamerasi arıyorum. Önerimiz var mı?

Hocam Dolar yüksek olmasaydı aliexpress den almanı tavsiye ederdim ama fiyatlar neredeyse 1.5 katına çıktı

hocam o çok geç geliyor. ben bu aralar bu materyalin ne kadar önemli olduğunu anladım, o yüzden acele etmek gerektiğini düşünüyorum

bote2011' Alıntı:
hocam o çok geç geliyor. ben bu aralar bu materyalin ne kadar önemli olduğunu anladım, o yüzden acele etmek gerektiğini düşünüyorum

Merhaba hocam, deneyiminizi bizimle paylaşır mısınız?

ama belki 2. döneme de bırakabilirim dolar kuru yüksek . araç hareket halindeyken iyi de çalışmazken kayıt etmesi için 2 tane 20000 lik bataryayı bagaja gizleyip full kayıt yapanlar var. bu şekilde 2 güne yakın kayıt yapabiliyorsunuz 480p ile filan . hareket halindeyken kayıt etmeyi kullanmayın çünkü kaza oluyor bu açılıp kayırt edene kadar iş işten geçiyor testleri başarılı değil. gps li alın çünkü karşı taraf walla abi 120 ile kaptırmış daldı geçti derse elinizde kayıt var

yildiray75' Alıntı:
bende alacam aliexpressten alırım . içinde pil olmasın yoksa yaz ayında sıcaklardan patlar

Öyle bir tecrübeniz veya duyumunuz mu oldu? İçinde pil olmazsa, akü voltajı kesildiğinde kaydı sonlandıramaz ve kartı bozar.

evt atlamış gibi oldum aliexpressten alanların gerdönüşlerinden okuyup yazmıştım orasını. kaydı sonlandıracak kadar kondansatör benzeri bişey vardır heralde

BBNET
Geri