Araç için inverter

Kodla Büyü

mert02

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar malum yaz geldi yolculuk vakti başlayacak. 5-6 saatlik yolculuklarla 4-5 İl 'e gideceğimi varsayarsak hemen hemen 4000-5000 km yol yapacak gibiyim bu yaz. Eşim ve çocuk sıkılmasınlar diye bi inverter almayı düşünüyorum. 3G modemle laptoptan internete girebilmesi film izleyebilmesi ve telefonların şarjlarını kendi şarj aleti ile yapabilmek için. bazende sıcak su gerekiyor küçük bi ısıtıcı ara sıra kullanabiliriz. bunlar için yeterli bir ürünmüdür. Sizin kullandığınız ve tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı. Birde araç çalışır durumda iken herhangi bir sıkıntı yaşatırmı acaba. Nette araştırdığım kadarıyla bi problem yaşayan yok. ama sizinde fikirlerinizi almak istiyorum

http://www.kliksa.com/urun/oto-aksesuarlari/901770246?ref=akakce&v=1.61.6

bu ürün sizce nasıl sıcak su vb işler için işimi görürmü tavsiyelerinizi bekliyorum

Sayın hocam laptop, cep telefonu şarj aleti falan rahatlıkla çalıştırır fakat ısıtıcı çalıştırmaz. Eğer ısıtıcı kullanacaksan daha güçlü bir cihaz almalısın.

Bu cihazlarla yüksek akım çeken su ısıtıcıları çalıştıramazsınız ama diğer ihtiyaçlarınıza cevap verecektir; yeter ki araba çalışır durumdayken kullanın.

Sizin kullandığınız, memnun kaldığınız ve tavsiye edebileceğiniz bir ürün varmı acaba. 1000 w ve üzerine çıkınca fiyat baya bi artıyor.

BBNET
Geri