Araç içi Bluetooth?

Kodla Büyü

adadeniz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Merhaba arkadaslar
2003 clio sembol II authenqiue kullanıyorum. Teypte aux girişi bile yok. Ben de şimdilik çakmak girişli mp3 player kullanıyorum.
Yağmurlu ve boAzuk havalarda frekans kaymasından dolayı parazit yapılıyor. Bir de uzun yolda o frekansın problemli olduğu yerlerde çok fena cızırtı geiyor..
Websitesinin birinde bluetooth alıcı gördüm. Yurtdısı sitelerde daha ucuz. Dediklerine göre hem tlf ile eşleştirebiliyoruz ve arac kulkanırken gırusme yapabiliyoruz hem de tlf deki müzikleri dinliyeniliyormuşuz...
Aranızda kullanan var mı?

Bende bu konu ile ilgili internette araştırma yapmıştım ve birşey bulamamıştım. takipteyim

320 TL ye al pioneer 4750bt veya 4650bt teyp hem kaliteli müzik dinle hem de bluetooth ile araç içinde görüşme yap. Gerisi amatör işi kalır.

Ben aliexpress gibi sitelerde 30-40 tl gibi bi fiyata görmüştüm yanlış hatırlamıyorsam. O nedenle sordum.

hocam bende http://www.bimeks.com.tr/urun/118829/go ... itter.aspx bu var. bluteth eşleşmesi vs yapıyorsan ama mikrofon cihazın üzerinde olduğu için eğilerek konuşmak zorundasın, senin sesin çok net gitmiyor, bağırmalısın. ama kişinin sesi hoparlöründen gayet net geliyor.
iki cihaz eşleşebiliyor mu denemedim. Yada bulutuh kulaklığı telefonla eşleştirip, telefonu bununla eşleştirsek olur mu onu da bilmiyorum. Ben sadece telefonu eşleştirdim, sonuçta bu cihazın üzerindeki mikrofon deliğini kullanmak zorunda kaldım.

BBNET
Geri