Araç hakkında yorumlarınız (Getz)

Kodla Büyü
Valla kimse önermemiş ama büyük bi ihtimal kimsede binmemiştir yorum yazanlara söylüyorum.
Hocam az yaksın sessiz olsun dersen, çocuğun yoksa, küçük bagaj sorun değil dersen kaçırma ama fiyat biraz fazla gibi. Uzun yıllar sorun yaşamazsın bu araçla eğer herhangi bir problemi yoksa. Özellikle motoru çok sessizdir.

Arkadaşlar arabadan anlamadığımız için kafamız gerçekten çok karışık. Biraz piyasası olan bir araç alıp öğrenip satmak istiyorum. Şimdi de bu kampanya linkini vermiş bi arkadaş iyice kafam karıştı. Şimdi sıfır alsak bu arabanın vergisi, yakıtı ve piyasası nasıldır acaba? Sıfır arabada extra ne masraflar çıkıyor?

http://www.peugeot.com.tr/urban-move-kampanyasi/

Mitsubishi iyi de piyasası yoktur diye düşünüyorum. Ben alacağım arabayı acil satmak zorunda kalabileceğim için fazla zarar ettirmeyecek bir araba bakıyorum. Bu kampanya da iyice kafamı karıştırdı. 25

yasinz' Alıntı:
Valla kimse önermemiş ama büyük bi ihtimal kimsede binmemiştir yorum yazanlara söylüyorum.
Hocam az yaksın sessiz olsun dersen, çocuğun yoksa, küçük bagaj sorun değil dersen kaçırma ama fiyat biraz fazla gibi. Uzun yıllar sorun yaşamazsın bu araçla eğer herhangi bir problemi yoksa. Özellikle motoru çok sessizdir.

13 aydır kullanan biri olarak söylüyorum ÇOK YAKIYORRRRR, benzini resmen lıkır lıkır içiyor, aynısı var bende bu aracın ha tüp taktırıcam dersen km.de 10 kuruş falan yakıyor ama benzinde km.yi sıfırladım 300TL lik benzin aldım 350-400km falan gtti şehir içinde yuhhhh dedim tamire verdim nesi bozuksa yapın diye herşeyin yaptık dediler bir sonraki ay yine aynı yaktı aynı araçtan başka birinde daha vardı Hocam şehiriçinde böyle bu bozukluk yok dedi.

Enterprise' Alıntı:
yasinz' Alıntı:

13 aydır kullanan biri olarak söylüyorum ÇOK YAKIYORRRRR, benzini resmen lıkır lıkır içiyor, aynısı var bende bu aracın ha tüp taktırıcam dersen km.de 10 kuruş falan yakıyor ama benzinde km.yi sıfırladım 300TL lik benzin aldım 350-400km falan gtti şehir içinde yuhhhh dedim tamire verdim nesi bozuksa yapın diye herşeyin yaptık dediler bir sonraki ay yine aynı yaktı aynı araçtan başka birinde daha vardı Hocam şehiriçinde böyle bu bozukluk yok dedi.

Hocam yapma ya 0,75 - 0,85 TL gibi yakıt durumundan bahsediyorsun. Bunu 2,5 cc. lik araba bile yakmıyor. Bence ustanı değiştir. O araçlar az yakan araçlardır. Şehir içi benzinde 0,30 TL. den fazla yakmıyor bunlar.

saviola26' Alıntı:
Arkadaşlar arabadan anlamadığımız için kafamız gerçekten çok karışık. Biraz piyasası olan bir araç alıp öğrenip satmak istiyorum. Şimdi de bu kampanya linkini vermiş bi arkadaş iyice kafam karıştı. Şimdi sıfır alsak bu arabanın vergisi, yakıtı ve piyasası nasıldır acaba? Sıfır arabada extra ne masraflar çıkıyor?

Mitsubishi iyi de piyasası yoktur diye düşünüyorum. Ben alacağım arabayı acil satmak zorunda kalabileceğim için fazla zarar ettirmeyecek bir araba bakıyorum. Bu kampanya da iyice kafamı karıştırdı. 25

Hocam acil satmak istiyorsan Gets al söylediklerinin arasından. O kampanya 206 da o fiyata ABS dahil değil. Kalan özellikleri Gets den farklı değil. Hatta Gets dikiz aynalar elektrikli.

Mitsubishi olayına hiç girme. Yedek parça çok pahalı. Satışı zor. Gets o fiyata, yüksek modelde alınabilecek en iyi araba.

Bende dün aldım araba 2011 Seat İbiza 1.4 Copa. Düşünenlere öneririm. Donanımı çok yüksek.

Arabadan beklentinize bağlı, ufak az yaksın ama ona göre çekişi önemli diil diyorsanız ok. Ama biraz performans istiyorsanız getz sizi tatmin etmez

getzi 35000 km kullanmış birisi olarak

1.Bagajı küçüktür çocuklu aileye yaramaz.
2.Sanıldığı gibi hafif değildir. 1100 küsur kg'dır. kapıları bile çok ağırdır. süspansiyonu serttir. virajda savurmaması içinmiş.
3.Bu tip küçük motorlu arabalarda gaza çok basmanız şaşırtıcı derecede çok yakmasına sebep olabilir. Şehirler arası şu anda tüple 15 kr civarı yakıyordur.
4.bilinen kronik bir sorunu yoktur. bakımları yapılması haricinde gık demez.
5.parçası ucuzdur. servisi boldur.
6.Süspansiyonun sertliği yine aile için kullanıma elverişli olmayabilir.
7.dizelleri 82-88 HP benzinlileri 82-97 HP arası modeline göre değişir.
8.uzun yolda kullanımı yorucudur.
9.üretimi durmuştur. yerine i serisi geldi.
10.şehiriçi kullanımı çok çok rahattır ön camı geniş burnu yok arkası yok. park sorunu yok. tam şehiriçi arabası.

hocam 17000 e getz almak varken o fiyata çok daha iyi araçlar alınabilir.donanım olarak da birşy yok araçta.bagaj da yok denilebilir...

arabada hiç kaza yoksa daha 46 binde.. fiyatı 16 bin 16500 e uzun yıllar sorunsuz kullanabilirsin.. satarkende zorlanmassın pek.. araba alırken herkes dolandırıcı dikkat et.. 30 binde harika uçar kaçar sorunsuz kazasız vb derler yeminler edip dil dökerler ama bir bakarsın 200 bini devirmiş pert olmuş dağılmış bir araç almış olabilirsin.. çok dikkatli ol piyasanın anası ağlamış..

yasinz' Alıntı:
saviola26' Alıntı:

Hocam acil satmak istiyorsan Gets al söylediklerinin arasından. O kampanya 206 da o fiyata ABS dahil değil. Kalan özellikleri Gets den farklı değil. Hatta Gets dikiz aynalar elektrikli.

Mitsubishi olayına hiç girme. Yedek parça çok pahalı. Satışı zor. Gets o fiyata, yüksek modelde alınabilecek en iyi araba.

Bende dün aldım araba 2011 Seat İbiza 1.4 Copa. Düşünenlere öneririm. Donanımı çok yüksek.

abartmayın arkadaşlar Türkiye de hyundai-kia sı hatta SEAT'ı yokken TEMSA güvencesiyle MITSUBISHILER'in bineği-ticarisi satılıyordu; her türlü yedek parçası ve yaygın servisi de mevcuttur;parça fiyatları çok pahalı yazmış arkadaş hiç öyle bi şey yok ithal arabaların ORJİNAL parça fiyatları ne kadarsa mitsubishi lerde de aynı fiyatlardadır; Satışı zor değil piyasası düşük bu da aracı satın alırken işinize yarayacaktır şöyle ki;
4 havayastığı - ABS - EBD-EPS - YOL BİLGİSAYARI- Yüksekliği ayarlanabilen direksiyon simidi-Elektrikli-ısıtmalı yan aynalar-6 Hoparlörlü RDS li radyo cd çalar- 12 yıl paslanmazlık garantisi- tamamen katlanabilen-yatabilen arka koltuklar - 1332 cc den 95 BEYGİR güç(araç 945 kilo basınca gidiyo) ve ş.içinde 7- 7,5 litre ş.dışında 5-5,5 litreyle yetinen bir motor; ve en önemlisi SORUNSUZLUK ABİDESİ JAPON buyrun linke bakın 2007 yılında ADAC tarafından EN SORUNSUZ araç seçilmiş aynı liste de GETZ de sondan 1.

http://www.autocentrum.pl/badania-rapor ... adac-2007/

ve bu kadar özelliği 17 bin gibi bi fiyata alabiliyosunuz...HA yok ben piyasası bol parçası bol satışı kolay Hyundai almak istiyorum diye ısrar ederseniz seçim sizin tabi...ama 17 bin vereceğiniz hyundai de ne ABS ne Havayastığı;pardon tek havayastığı var galiba !!; ne de konfor olarak COLT'a yaklaşamayacaktır..saygılar...

BBNET
Geri