Araç hakkında görüşleriniz

Kodla Büyü
hocam bızım arkadas ta 12.000 de olan vardı 2013 un sonunda bayıden almıstı 39 a bırakmaya razıydı satamadı sonunda vazgecmıstı

kardeşim 4 ay önce 12 bin km de 36 bine verdi.. aynısı hatta artısı vardı diyebilirim..

Hocam bende bunun 2012 model sedani var. Hemide enjoyplus paket otomatik vites. 39 a birakirim. Niye satiyorsun diye sorarsan 16 civarina Getz alip ustu parayi ev pesinati yapacagim. Bu arada benim arabada garantisi devam eden yaglamali landirenzo tüp var. 42 lt gazla 600 km yapıyorum uzun yolda. Kişlik lastik ve alarm sisteminde extra.

sezginozturk' Alıntı:
Hocam bende bunun 2012 model sedani var. Hemide enjoyplus paket otomatik vites. 39 a birakirim. Niye satiyorsun diye sorarsan 16 civarina Getz alip ustu parayi ev pesinati yapacagim. Bu arada benim arabada garantisi devam eden yaglamali landirenzo tüp var. 42 lt gazla 600 km yapıyorum uzun yolda. Kişlik lastik ve alarm sisteminde extra.

Hangi ildesiniz hocam.

Vay be bu aracın en full 2009 olanını 29500'e verdim geçen sene. Hocam bu araçta etse etse36-37 eder bence

h.habib' Alıntı:
sezginozturk' Alıntı:

Hangi ildesiniz hocam.

Kozaklı/Nevşehir hocam.

BBNET
Geri