Araç alımında yardım rica ediyorum

Kodla Büyü

giryan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Hocalarım kendi aracımı ilana koydum linki:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 534/detay/
İnternette araştırırken şu aracı buldum:
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-o ... 1265/detay

İlgili şahısla görüştüm ve benden 12.000 lira fark istedi. Yarın kısmetse şase no ve plaka alıp sorgulatacağım. Haricinde bir şey var mı diye yetkili servise götürüp 101 nokta test yaptıracağım. Kayseride bu testi yakın zamanda yaptıran veya test süresi ve fiyatı ile ilgili bilgisi olan var mı?

Araçla ilgili yorumunuz olursa da memnun olurum.

Alım satım konusunda deneyimli değilim, gerek ekspertiz raporuyla ilgili gerekse diğer konularda dikkat etmemi önerdiğiniz durumlar var mıdır?

hocam test için bişey diyemem ama eski bir skoda kullanıcı olarak araçlar gayet iyiler. sağlam arabalar ve ses yalıtımları oldukça iyi.h

hayırlısı diyelim.

Aracın 2014 aynı motora sahip olanını kısa süreli kullanma imkanım oldu. bence de çok güzel araç. ama 2. el alımında deneyimli olmadığım için endişeliyim.

hocam kayseri galericiler sitesi içinde oto expertiz yapan yerler var 90-100 tl gibi fiyatlara yapıyorlar.. yalnız bu galericiler sitesinde çok gezmiş biri olarak diyorum galericilere güvenmeyin.. çok gezdim galericiler sitesini ve hiç temiz arabaya rastlamadım kolay kolayda temiz araç düşmez.. tavsiyem skoda yetkili servisine götürün araca orda baktırın...

giryan' Alıntı:
Aracın 2014 aynı motora sahip olanını kısa süreli kullanma imkanım oldu. bence de çok güzel araç. ama 2. el alımında deneyimli olmadığım için endişeliyim.
hocam araç anladığım kadarıyla galeriden, genelde iyi galeriler ekspertizsiz araç satmaz zaten bir çoğunun da kendi garantileri vardır. eğer yoksa da bir skoda servise götürüp ekspertiz yaptırabilirsin, aracın 3 parçasında boya olduğunu söylemişler dikkat edeceğin nokta boyaların neden kaynaklandığı?yani şase ve direklerde bir oynama var mı arabanın dengesi bozulmuş mu falan...hayırlısı olsun

hocam canınızı sıkmak istemem ama, galericilerle iş yapılmaz. Ben sık sık alıp satarım. Hobi gibi bişey oldu. Galericilerin önünden dahi geçmem. Bir aracımı galeri vasıtasıyla birine sattım. 15 liralık arabadan 2bin tl kazandı. Alan adam da arabanın a'sından anlamıyordu. Ahbap, arkadaş vs ayağına adamı resmen kazıkladı. Çok yakın arkadaşına bunu yapan bana ne yapmaz diye düşündüm. Velhasıl araba alırken 3 kere düşünün galeriden alırken 30.

galericiyse uzak dur hocam....ya arabada sıkıntı vardır ya da sıkıntı yoksa bile fiyatı şişirmedir...3 parça lokal boya ha :) kesinlikle sağ yandan bu araba sağlam bi darbe yemiştir bence...klasik galerici kıvırması bunlar....

Kıymetli yorumlarınız için teşekkür ederim.
Sabah mesaj atıp hasar ve km sorgulaması yapacağım. Araç temiz çıkarsa gidip göreceğim. Fiyatta bir güzellik yaparsa expertize sokacağım. Herşey normal devam ederse de Allaha sığınıp alacağım =)
Hakkımızda hayırlısı.

Hocam aracın geçmişini ciddi inceleme imkanım oldu. Araç 2012 mersin çıkışlı. 2 sene aynı kullanıcıda kalmış. Bu kişi aynı ay içerisinde 2 kaza, 3 ay sonra 1 kaza daha yapmış. sonrasında 1 sene kaskosuz ve trafik sigortası olmadan binilmiş. Daha sonra bi nakliye firmasına satılmış. Firma 2 ay sonra şuanki galericiye satmış. 3 yıl 7 aylık toplam süre içerisinde sadece 1 sene kaskolu olarak araca binilmiş. Araç 2015 6. ayda 45.000 km de tüvtürk muayenesine girmiş. Sahibinden de araç 72.000 km olarak yazılmış, araç göstergesi ise 52.000 km gösteriyor.

Kısacası araç tam bir karakutu. Net veriler elde edilemiyor. Ben de korktum almadım =))

şaşırmadım. :) Geçmiş olsun
Galeriden uzak durulmalıymış. bi kez daha gördük.

BBNET
Geri