Selamlar. Şu anda Opel Corsa D 1.3 Cdti 2010 model aracım var. Daha büyük bir aile aracına ihtiyaç hasıl oldu. Fiyat olarak elindekini satınca çok zorlanmadan alabileceğim, sorunsuz bir araç önerebilir misiniz? Nakit olarak 10 bin tl kadar ekleyebilirim. Üzerinde biraz kredi de çekebilirim ancak yüksek bir krediye girmeyi gözüm kesmiyor.
Yeni araçta en temel iki beklentim:
1. Arka koltukta 3 kişinin rahat oturabileceği alan olması. Corsa'da iki kişiden fazlası sıkışmak zorunda kalıyor.
2. Bagaj hacminin çok olması. Bebek arabası ve bol valiz rahat sığmalı. Yazları genelde iyi gezerim araba ile. Bu yaz rahat 4 bin km yapmışızdır. Güzel bir araç bulur isem bir de Karadeniz'de yaylaları gezmeyi düşünüyorum.
Önerilerinizi beklerim.
Yeni araçta en temel iki beklentim:
1. Arka koltukta 3 kişinin rahat oturabileceği alan olması. Corsa'da iki kişiden fazlası sıkışmak zorunda kalıyor.
2. Bagaj hacminin çok olması. Bebek arabası ve bol valiz rahat sığmalı. Yazları genelde iyi gezerim araba ile. Bu yaz rahat 4 bin km yapmışızdır. Güzel bir araç bulur isem bir de Karadeniz'de yaylaları gezmeyi düşünüyorum.
Önerilerinizi beklerim.