Arşivinizde en çok hangi tür müzikler var? Arşiviniz kaç gb?

Kodla Büyü

Arşiviniz kaç gb?

• 1GB'den az

Oy: 5 20.8%
  • 1-3 GB

Oy: 3 12.5%
  • 3-7 GB

Oy: 2 8.3%
  • 7-10 GB

Oy: 0 0.0%
  • 10-100 GB

Oy: 8 33.3%
  • 100 - 500 GB

Oy: 5 20.8%
  • 500 GB - 1 TB

Oy: 0 0.0%
  • 1+ TB

Oy: 1 4.2%

• Kullanılan toplam oy
    24

dijitalyerli

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Forumda başlık başlık gezerken gördüm. Burada hep istekler paylaşılmış.

Peki bu bilgisayarcılar da insan.
bu insanlar ne dinler, ne söylerler?

Arşiviniz kaç gb?

Arşivinizde en çok hangi tür müzikler var?

Arşivimde her tür müzik var. Olmayan yok diyebilirim. Bir tören, ders etkinliği, program vs. olduğunda her türünü şak diye çıkarabilirim. Bazen müzük öğretmeni bile parça ister. Ama herkese, herşeyi de vermiyorum... duruma göre değişiyor. Korsancılığımın farkındayım ama eğitim için feda olsun :)
100 gb. ın üstünde mp3 arşivim. Bazen düşünüyorum, kendim için dinlemediğim, işime yaramayan şeyleri neden arşivliyorum diye... :)
Özel olarak bir şarkı dinlemeyeceksem genelde dinlediğim birkaç radyo var. onları dinliyorum.

istekler doğrultusunda anket güncellendi :) tekrar oy verebilirsiniz. :))

hocam dinlemediğiniz şarkıları neden arşivliyorsunuz ki?

oyumu kullandım :)
arşivciliğin mantığıdır,(belki hastalık, belki hobi) dinlesende dinlemesende hatta nefret bile etsen biriktirir bir köşeye koyarsın, benimde arşivimde her tür müzik var, müzik konusunda yapabilen bulabilen olursa sevineceğim tek konu, müzikteki insan sesini atıp ,geriye fon halinin bırakılması, ve bizlerin de eğitim hayatında en çok ihtiyaç duyacağı konu bu olsa gerek diye düşünüyorum, müzik alanında...en sevdiğime gelince müzikleri bir süredir evde ve okulda slowtürkten takip ediyorum, tarzım bu olsa gerek :)

Canım şarkı dinllemek isterse youtube, dailymotion, o da olmadı facebook kullanıyorum :D Arşiv müziği yok denecek kadar az. Olanlar da bayram, tören vb. durumlarda kullanılan standart müzikler.

benim yaklaşık 5-7 gblik bi arşivim var.

pc'imde alan az, harddiskte te başka önemli videolar var. ama özellikle dinlediğim her parçayı bilgisayarımda bulundururum. :)

Benim arşivimin hemen hemen hepsi enstrümantal müzikler oluşturuyor.Başta ney olmak üzere kanun, keman...vs

BBNET
Geri