Arızalı Tableti Servise Gönderenler?

Kodla Büyü

rusensahin

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arızalı tabletleri servise gönderen arkadaşlar; kutulama işlemini nasıl yaptınız? Bütün parçaları (tablet, şarj cihazı, kılıf vs) mı gönderdiniz yoksa sadece arızalı parçayı mı gönderdiniz?
Bütün parçalarını tabletin kendi kutusuna koyup, kutunun üstüne de okulun öğrencinin bilgilerini etiketle yapıştırıp göndermeyi planlıyorum. Ama giden parça geri gelir mi, kutular karışır mı diye de çekincelerim var. Tecrübeleri arkadaşlar görüşlerini paylaşırlarsa sevinirim.

Hocam kutunu içine bütün parçaları koyuyorum, üstüne öğrencinin adını yazıyorum bantla ağzını kapatıp gönderiyorum. En az 10 adet gönderdim bir problem çıkmadı.

mithataker' Alıntı:
Hocam kutunu içine bütün parçaları koyuyorum, üstüne öğrencinin adını yazıyorum bantla ağzını kapatıp gönderiyorum. En az 10 adet gönderdim bir problem çıkmadı.

Tşkler Hocam...

pybs de arıza kaydı oluşturamıyorsanızda tabletleri telpaya göndermenizde sıkıntı olmuyor. TELPA müşteri hizmetlerini arayıp bilgi alabiliyorsunuz.

Kendi kutusu ile göndermek zorundamıyız ?

Kutusunu çöpe atan yırtan öğrenciler var

asp-php' Alıntı:

Kendi kutusu ile göndermek zorunda değilsiniz. Yalnız kutusuna koyarken içeride sallanmayacak şekilde yerleştirin. Mesela patpat naylonlara sararak gönderebilirsiniz.

erben23' Alıntı:
asp-php' Alıntı:

Kendi kutusu ile göndermek zorunda değilsiniz. Yalnız kutusuna koyarken içeride sallanmayacak şekilde yerleştirin. Mesela patpat naylonlara sararak gönderebilirsiniz.

Teşekkürler...

arkadaşlar kargoya teslim ederken onlar bizden bi sürü imza alıyorlar. peki biz onlara tabletleri verdiğimiz için bir evrak düzenlememiz gerekiyor mu? pybs de sadece mng kargo görevlisinin adı girilen bilgi yeri var. o da görevli zahmet edip bt sınıfına çıkarsa tabi. okul müdürüm bu konuda kendini garantiye al diyor.tablet geri gelmezse nolacak. pybs nin hali belli zaten. ne yapabilirim. siz nasıl yapıyorsunuz.

BBNET
Geri