Öğretmen27
Aktif Üye
Arkadaşlar Arçelik Faz 3'e Windows 10 kuran var mı? Hangi sürücülerde problem çıkıyor? Örneğin dokunmatik sürücü elinde olan var mı?
Hocam benim sorum lisansla alakalı değil ki...Ben windows 10 kurup da hangi sürücülerde problem yaşandı ve bunları temin edebilen oldu mu diye soruyorum...Hocam lisanssız hiçbir yazılımı etkileşimli tahtalara kuramazsınız bilginize . Win 10 lisansı alan okul var Mıdır bilemem
Hocam hayaller ve gerçekler farklı. Merakımdan soruyorum sizin okuldaki ET düzeniniz nasıl? Neler lisanslı, neler ücretsiz, ücretli olan var mı?Hocam lisanssız hiçbir yazılımı etkileşimli tahtalara kuramazsınız bilginize . Win 10 lisansı alan okul var Mıdır bilemem
Hocam imaj alip forumda paylasirsaniz iyi olur.Güncel Windows 10 kurup denedim tüm sürücüleri update den otomatik buldu
Ücretli hiç bir yazılım yok crackli hiç birşey kurmuyorum . Bakanlık win10 olması gerektiğini düşünseydi öyle gönderirlerdi diye düşünüyorum tabi bu benim şahsi fikrim . Ayrıca ilimizde 3-5 okulun BTR öğretmeni ve idaresi hakkında bu et ye lisanssız yazılım kurma yüzünden soruşturma açıldı . Tercih herkesin kendisinin elbetteHocam hayaller ve gerçekler farklı. Merakımdan soruyorum sizin okuldaki ET düzeniniz nasıl? Neler lisanslı, neler ücretsiz, ücretli olan var mı?
N11 vs gibi yerlerde satılan lisanslardan bahsediyorsunuz değil mi hocam . Yoksa daha geçen hafta okul müdürünün eşinin bilgisayarı için 400 TL gibi bir rakama office 365 aldık . Eşinin güvenlik sıkıntılı bir işi olduğu için onun tercihi buydu elbette . Ancak bu 10ar TL olan lisanslardan alıp denediniz mi işe yarıyor mu. Yoksa bir süre sonra yine yakalanıyor mu ciddi merak ettiğim için soruyorumWindows10 veya office lisansı 10 ar tl hocam
Dokunmatikte sorun çıktı mıGüncel Windows 10 kurup denedim tüm sürücüleri update den otomatik buldu
dosya yok diyor başka link var mıHafızoğlu hocamın paylaşımı. Bu driverları yüklerseniz problemsiz kullanabilirsiniz.
Faz3_Arçelik_Ekran_Ses_Hafizoglu.NeT.zip
drive.google.com
Legal etkinleştirmenin nesinde sorun çıkabilir.N11 vs gibi yerlerde satılan lisanslardan bahsediyorsunuz değil mi hocam . Yoksa daha geçen hafta okul müdürünün eşinin bilgisayarı için 400 TL gibi bir rakama office 365 aldık . Eşinin güvenlik sıkıntılı bir işi olduğu için onun tercihi buydu elbette . Ancak bu 10ar TL olan lisanslardan alıp denediniz mi işe yarıyor mu. Yoksa bir süre sonra yine yakalanıyor mu ciddi merak ettiğim için soruyorum