Manisa'daki okulumuza yeni ihalesi yapılan Arçelik E.T montajına dün (24.01.2020) başlamışlar. Hayırlısı...
Hocam okulunuz faz-2 kapsamında mıydı merak ettim.Manisa'daki okulumuza yeni ihalesi yapılan Arçelik E.T montajına dün (24.01.2020) başlamışlar. Hayırlısı...
Evet. Bir çok okulda olduğu gibi okulumuzda da alt yapı hazırdı. Ancak sanırım sayı limitinden olsa gerek hepsine takılmayacak.Hocam okulunuz faz-2 kapsamında mıydı merak ettim.
Evet, bizimde alt yapı var ama yine bize takilmayacakmis akıllı tahta. Artık başka bir baharaEvet. Bir çok okulda olduğu gibi okulumuzda da alt yapı hazırdı. Ancak sanırım sayı limitinden olsa gerek hepsine takılmayacak.
Ortaokulhocam tahtalar ortaokul mu ilkokula mı takılıyor
ŞehzadelerHangi ilçe?
etap@pardus.org.tr mail adresine okulunuzun resmi mailinden Arçelik ET lere kurulu Pardus un şifrelerini istediğinizi belirtin cevap gelir. Ya da ilimizde ki ya da ilçenizde ki Fatih Eğitmenlerine sorun onların biliyor olması gerek.Okulumuzdaki Arçelik E.T. kurulumu tamamlanmıştır.
Tahtalar Pardus ETAP ile geliyor.
Hem ben hemde öğretmenler alışacağız artık.
Zorunlu olmayınca öğrenmiyoruz maalesef.
Arayüzlere ulaşamadım. 3 farklı hesap var anladığım kadarıyla ve 3 farklı şifre. Resmi teslimde şifreler verilecekmiş.
Bu şifreler biliniyor mu arkadaşlar, yada nasıl temin edilir.