Arçelik 3 D Yazıcı Tabla Sorunu

Kodla Büyü

mkpinar

Üye
Arçelik marka 3D Yazıcı tablası hasar gördü. Tabla üstünde yer alan teflon kısmı lazım. Nereden bulabileceğimi bilen var mı? Teşekkür ederim.

AFE37AD6-A790-4E31-9CF2-579B02EEEA67.webp
hocam başlığı görünce yazmak istedim de. Bizim okulda da Arçelik yazıcı var yalnız şöyle bir problemim var yazdırdığım her şeyin altına raft dediğimiz bir tabaka yerleştiriyor . Yazdırma işlemi bitince de tasarımı bu raft denen şeyden ayırmak çok zor oluyor. Sizde de böyle mi oluyor acaba?

Hocam o yazıcı normalde Flashforge Adventurer 3 diye geçiyor. Aşağıdaki bağlantıda tabla satılıyor. Alıp denemek lazım.

Aliexpress

Alttaki raft kısmını dilimleme yapmadan önce çıkan ayarlar penceresinden iptal edebiliyoruz. Program okuldaki bilgisayarda yüklü eğer bulamazsanız özelden yazın yardımcı olurum.

Ekli dosyayı görüntüle 80765hocam başlığı görünce yazmak istedim de. Bizim okulda da Arçelik yazıcı var yalnız şöyle bir problemim var yazdırdığım her şeyin altına raft dediğimiz bir tabaka yerleştiriyor . Yazdırma işlemi bitince de tasarımı bu raft denen şeyden ayırmak çok zor oluyor. Sizde de böyle mi oluyor acaba?
Merhaba Hocam. Bahsettiğiniz şey yazıcı özelliklerinden bağımsız olarak dilimleyici(slicer) programınızın bir özelliği. Ayarlardan istediğiniz gibi kapatabilirsiniz. Görüntünüzdeki mor yere etek(tesadüfen tam da görselinize uygun) denir. Etek yerine "Kenar" seçerseniz eteksiz basar. Etek, kenar gibi ifadeler Cura programının kelimeleridir. Creality, Simplify gibi birçok program mevcut. Her programda kelimeler değişebilir. Etek yerine başka bir şey yazabilir. Skirt, kulak gibi ifadeler de olabilir. Arçelik dilimleyici programını hiç kullanmadığım için oradaki ismi bilmiyorum.

ilksms
Geri