Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
mrb arkadaşalar. macbook air win 7 kurdum ancak win 7 için 20 gb daha fazla alan vermiyor. kurulumu bootcamp ile yaptım. bilgisi olan varmı. nete baktım am net bi cevap bulamadım.
nostra ve Metehan hocalarım dediğiniz gibi yer olmadığı içinmiş. yalnız bi sorum daha olacaktı. osx tamamen kaldırıp win 7 yüklesem sistem kurtarma ile osx istediğim zaman yeniden yükleybilirmiyim yoksa tamamen kayıp olurmu? içersinde hiçbişey yüklü değil ancak 40 GB bi alanı hiç kullanmama izin vemiyor. hep win 7 kullanacağım için 40 GB bana lazım olacak
Bence Windows yerine sadece iOS kullanın bootcamp ile Windows kurduktan sonra Windows üzerinden bölümü Silebilirsiniz diye düşünüyorum. Tabi geri kurtarma her zaman mümkün olması lazım. En azından son sürümü indirin iOS üzerinden kalıp dosyası elinizin altında dursun.