Hem kendim hem de birçok apartman yönetimi tarafından kullanılan apartman yönetim programıdır.
Program masaüstü uygulamasıdır. Offline çalışmaktadır. İnternet üzerinden web arayüzüyle çalışan ve sizi kendine mecbur bırakarak periyodik olarak ücret isteyen uygulamalardan değildir.
Banka hesabıyla paralel çalışabilmektedir.
Kasa gelir-gider kısmı tutarları alt kalemlere göre görmenizi sağlar, hesap şaşmaz.
Bir kez emeğe saygı kapsamında cüzi bir ücretle yönetiminizi tanımlattıktan sonra ömür boyu kullanabilirsiniz. Uzaktan bağlanılarak yardım verilir.
Access veritabanı yapısını kullanmaktadır. İlişkisel veritabanıdır.
O sebeple bilgisayarınızda ofis yüklü değilse, ücretsiz 32 bit access runtime dosyasını buradan indirip yüklemeniz gerekmektedir.
Programın Basit Kullanımı Şu Şekildedir:
.....Bir Yönetim Tanımlayın
.....Yönetime Ait Blokları ve Daireleri Tanımlayın.
.....Dairelere Ait Aidatları Tanımlayın.
.....Bir de İşletme Defterinizi Tanımlayın.
.....Artık Gelir ve Giderleri İşleyebilirsiniz.
.....Hesapta kalan paranın ne kadarı demirbaş, ne kadarı sarfiyat vs alt kalemleri takip edebilir, bloklara ait borç listelerini anında çıkarabilirsiniz.
.....O kadar....
Programın Özellikleri:
Yönetim tanımlama (Birden fazla yönetim tanımlayabilirsiniz)
Yönetime ait blokları tanımlama ve Bloklara ait bağımsız bölümleri tanımlama
Bağımsız bölüm ilgililerinin bilgilerini saklama
Aidat tanımlama
...Tek tek aidat tanımlama
...Toplu aidat tanımlama
...Şablondan aidat tanımlama
Aidatları tutarlarının kısmi olarak sarfiyat demirbaş vb kalemlerle belirleyebilme
Gecikme tazminatı uygulanacak aidatları belirleyebilme
Aidat dışı diğer gelirleri tanımlayabilme
Banka hesap hareketlerini içe toplu aktarabilme
Yasal işletme defterini tanımlama ve yıl bazlı muhasebe tutma
Gelir ve giderleri işletme defteri bazlı tutma
Gelir tutarlarının aidatlara ve diğer gelir türlerine göre dağılımını sağlama
Giderleri işletme defteri bazlı tutma
Aidatlara ve diğer gelirlere kısmi ödeme durumlarıyla uyumlu, kalanı takip edebilme
Gelirleri girerken geciken ödeme tutarlarını anlık tespit ve ödenen kısma gecikme tazminatı uygulayabilme
Gelirleri girerken ilgili bağımsız bölümün aidat borçlarını anlık görebilme.
Gelirleri girerken ilgili kısmi ödemesi yapılmış aidatın kalan kısmını anlık görebilme.
Gelir tutarının tam işlenip işlemediğinin alık kontrolü.
Hem toplu hem birden fazla bağımsız bölüme aidat yatırmayla uyumlu
Giderleri hangi kaleme ait olduğuyla beraber girebilme.
Tüm yıllara ve tüm kalemlere ait gelir gider hesap toplamlarını ayrıntılı görebilme, kasada olması gereken ve toplam alacak tutarlarını kontrol etme
Eksik fazla yatırılan aidatları ve diğer gelirleri görebilme
Tutarları tam işlenmemiş gelirleri görebilme
Blok aidat borç listesini ve diğer gelirler borç listesini pdf olarak alabilme ve A5 olarak yazdırabilme. Listede istenilen bağımsız bölümleri gizleyebilme.
İşletme defteri gelir ve gider sayfalarının doldurulacak bölümlerine yapıştırmak üzere kesim yerleri belli sayfaları yazdırabilme.
Sürekli A4 formunda işletme gelir giderleri yazdırabilme
Giderleri yıllara göre ve yılın aylarına göre kategorik görebilme.
Bağımsız bölüm bazlı yapılan ödemeleri görebilme
Bağımsız bölüm bazlı yapılan sadece aidat ödemelerini görebilme
Bağımsız bölüm bazlı yapılan sadece diğer gelir ödemelerini görebilme
Kişi bazlı yapılan ödemeleri aidat ve diğer gelir bazlı görebilme.
Tüm bağımsız bölümlere yıl içinde yapılam ödemeleri tablo halinde görebilme
Hesap her zaman kuruşu kuruşuna tam tutar, işletme defterleri hatasız çıktı alınır hesap asla şaşmaz.....
Programın en büyük avantajı elle yapılsa çok çok uzun sürecek işlemleri başka programla yapılsa dahi yine çok uzun sürecek işlemleri otomatik ve toplu veri girişleriyle kısa sürede halledebilmesi ve zamanınızın size kalmasını sağlamasıdır. Üstelik işletme defteri doldurma gibi angaryalardan da sizi kurtarır.
Mesela benim yaptığım her ay faturalar belli olunca aidatları tanımlarım.(Son ödeme tarihi ayın 15 dir.) Güncel Aidat borç listesinin pdf sini apartman grubuna gönderirim.
Ayın 16sında banka hesap hareketlerini içe aktarır ve gelen ödemelerin hangi aidatlara, giderlerin de hangi kalemlere ait olduğunu belirtirim. Bu kadar....
Yıl sonu geldiğinde de işletme defteri sayfalarının çıktısını alıp, deftere yapıştırır hesabı kapatırım.
Programın nasıl kullanılacağını gösteren anlatım videolarını yükledim, burada izleyebilirsiniz..
Program masaüstü uygulamasıdır. Offline çalışmaktadır. İnternet üzerinden web arayüzüyle çalışan ve sizi kendine mecbur bırakarak periyodik olarak ücret isteyen uygulamalardan değildir.
Banka hesabıyla paralel çalışabilmektedir.
Kasa gelir-gider kısmı tutarları alt kalemlere göre görmenizi sağlar, hesap şaşmaz.
Bir kez emeğe saygı kapsamında cüzi bir ücretle yönetiminizi tanımlattıktan sonra ömür boyu kullanabilirsiniz. Uzaktan bağlanılarak yardım verilir.
Access veritabanı yapısını kullanmaktadır. İlişkisel veritabanıdır.
O sebeple bilgisayarınızda ofis yüklü değilse, ücretsiz 32 bit access runtime dosyasını buradan indirip yüklemeniz gerekmektedir.
Programın Basit Kullanımı Şu Şekildedir:
.....Bir Yönetim Tanımlayın
.....Yönetime Ait Blokları ve Daireleri Tanımlayın.
.....Dairelere Ait Aidatları Tanımlayın.
.....Bir de İşletme Defterinizi Tanımlayın.
.....Artık Gelir ve Giderleri İşleyebilirsiniz.
.....Hesapta kalan paranın ne kadarı demirbaş, ne kadarı sarfiyat vs alt kalemleri takip edebilir, bloklara ait borç listelerini anında çıkarabilirsiniz.
.....O kadar....
Programın Özellikleri:
Yönetim tanımlama (Birden fazla yönetim tanımlayabilirsiniz)
Yönetime ait blokları tanımlama ve Bloklara ait bağımsız bölümleri tanımlama
Bağımsız bölüm ilgililerinin bilgilerini saklama
Aidat tanımlama
...Tek tek aidat tanımlama
...Toplu aidat tanımlama
...Şablondan aidat tanımlama
Aidatları tutarlarının kısmi olarak sarfiyat demirbaş vb kalemlerle belirleyebilme
Gecikme tazminatı uygulanacak aidatları belirleyebilme
Aidat dışı diğer gelirleri tanımlayabilme
Banka hesap hareketlerini içe toplu aktarabilme
Yasal işletme defterini tanımlama ve yıl bazlı muhasebe tutma
Gelir ve giderleri işletme defteri bazlı tutma
Gelir tutarlarının aidatlara ve diğer gelir türlerine göre dağılımını sağlama
Giderleri işletme defteri bazlı tutma
Aidatlara ve diğer gelirlere kısmi ödeme durumlarıyla uyumlu, kalanı takip edebilme
Gelirleri girerken geciken ödeme tutarlarını anlık tespit ve ödenen kısma gecikme tazminatı uygulayabilme
Gelirleri girerken ilgili bağımsız bölümün aidat borçlarını anlık görebilme.
Gelirleri girerken ilgili kısmi ödemesi yapılmış aidatın kalan kısmını anlık görebilme.
Gelir tutarının tam işlenip işlemediğinin alık kontrolü.
Hem toplu hem birden fazla bağımsız bölüme aidat yatırmayla uyumlu
Giderleri hangi kaleme ait olduğuyla beraber girebilme.
Tüm yıllara ve tüm kalemlere ait gelir gider hesap toplamlarını ayrıntılı görebilme, kasada olması gereken ve toplam alacak tutarlarını kontrol etme
Eksik fazla yatırılan aidatları ve diğer gelirleri görebilme
Tutarları tam işlenmemiş gelirleri görebilme
Blok aidat borç listesini ve diğer gelirler borç listesini pdf olarak alabilme ve A5 olarak yazdırabilme. Listede istenilen bağımsız bölümleri gizleyebilme.
İşletme defteri gelir ve gider sayfalarının doldurulacak bölümlerine yapıştırmak üzere kesim yerleri belli sayfaları yazdırabilme.
Sürekli A4 formunda işletme gelir giderleri yazdırabilme
Giderleri yıllara göre ve yılın aylarına göre kategorik görebilme.
Bağımsız bölüm bazlı yapılan ödemeleri görebilme
Bağımsız bölüm bazlı yapılan sadece aidat ödemelerini görebilme
Bağımsız bölüm bazlı yapılan sadece diğer gelir ödemelerini görebilme
Kişi bazlı yapılan ödemeleri aidat ve diğer gelir bazlı görebilme.
Tüm bağımsız bölümlere yıl içinde yapılam ödemeleri tablo halinde görebilme
Hesap her zaman kuruşu kuruşuna tam tutar, işletme defterleri hatasız çıktı alınır hesap asla şaşmaz.....
Programın en büyük avantajı elle yapılsa çok çok uzun sürecek işlemleri başka programla yapılsa dahi yine çok uzun sürecek işlemleri otomatik ve toplu veri girişleriyle kısa sürede halledebilmesi ve zamanınızın size kalmasını sağlamasıdır. Üstelik işletme defteri doldurma gibi angaryalardan da sizi kurtarır.
Mesela benim yaptığım her ay faturalar belli olunca aidatları tanımlarım.(Son ödeme tarihi ayın 15 dir.) Güncel Aidat borç listesinin pdf sini apartman grubuna gönderirim.
Ayın 16sında banka hesap hareketlerini içe aktarır ve gelen ödemelerin hangi aidatlara, giderlerin de hangi kalemlere ait olduğunu belirtirim. Bu kadar....
Yıl sonu geldiğinde de işletme defteri sayfalarının çıktısını alıp, deftere yapıştırır hesabı kapatırım.
Programın nasıl kullanılacağını gösteren anlatım videolarını yükledim, burada izleyebilirsiniz..
Ekli dosyalar
Son düzenleme: