Hocam,bomax01' Alıntı:Habib hocam sınava girerken mebbis'ten alınan imza listesini imzalıyoruz.
Sınav esnasında bu listenin fotokopisini çekmişler, başkan ve gözetmen olarak bizlere verdiler. Okullarınıza verin dediler. mss.meb.gov.tr üzerinden ücret yapılması gerekmiyor mu? Görev yaptığımız okul mu yoksa kadromuzun bulunduğu okul mu yapacak?
Teşekkürler.
Okuyucu ve kodlayıcılık yaptıysanız alırsınızotherm' Alıntı:Tek kişilik engelli sınıfında salon başkanı olarak görev yaptım. Salon Başkanı ücreti mi alırım ? Yoksa Engelli gözetmen ücreti mi ?
Aynen hocamatakom' Alıntı:Bu ücretler ocak ek dersi ile beraber mi yatacak yani 1 ay sonra nı?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Salon başkanı hocamserkan_ist' Alıntı:Yedek salonda başkan çıkmıştı. Yedek ücreti mi alırım salon başkanı mı?
bilisimcil' Alıntı:Bina sınav sorumlusuna 222 TL
Bina sınav sorumlusu yardımcısına 148 TL
Bina yöneticisine 148 TL
Bina yönetici yardımcısına 133 TL
Salon başkanına 133 TL Gözetmene 118 TL
Yedek gözetmene 103 TL
Yardımcı engelli gözetmen 163 TL alacak.
Habib hocam çoğu hbr sitesi bu ücretleri paylaşıyor senin yazdıklarından farklilik göstermesinin sebebi ne peki
Mobil-Tapatalk @bilisimcil
Hocam benim yaşadığım yerde de kardan dolayı sınava yetişemedim. Otostop çektikten sonra 3 km yoluda yoğun kar yağışı altında yürüyerek gittim. Minibüs ve belediye otobüsü gelmediği için. Ona rağmen 9:10 da okulda oldum. Geç kaldınız diye sınava almadılar beni ve ceza uygulanacakmış. Ki ben şimdiye kadar bu sınavın en az 15 oturumunda görev aldim ve hiç birisinde 9 dan önce sınav yerinde olmadım. 9:20 - 9:25 TE gelenler olurdu ve sorun olmazdı.klebsiella' Alıntı:Bugun 1.sinava gidemedik
Istanbulda hava kosullari malum.
Bu durumda ne olur acaba?
Bizim gibi yuzlerce ogretmen olur.
Sizce ceza yaptirimi olur mu
Öyle bir çalışma yaptıklarını bilemiyorum Hocam.ahaslan' Alıntı:Habib Hocam bu sınav da karşılaşılan sorunlar ile ilgili MEB in bir anketi var mi
Gözetmen ücreti alırsınız Hocam.g.cetin.66' Alıntı:Hocam yedek gozetmen cimti kurada daha sonra gwlemeyen birinin yerine gozetmen olarak salona gectim simdi ben yedek ucretimi alirim yoksa gozetmen ucretimi