A akbilonline Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 2 Nisan 2019 #1 Aof sınav tercihi yapamıyoruz. acıldı diyor ancak görüntülenmiyor
patlıcan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 380 2 Nisan 2019 #2 başvuru süresi doldu hocam. resimde son başvuru tarihini görebilirsiniz. Ekli dosyalar Ekran Alıntısı.JPG 30.8 KB · Görüntüleme: 43
C coderfree Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 465 2 Nisan 2019 #3 akbilonline' Alıntı: Aof sınav tercihi yapamıyoruz. acıldı diyor ancak görüntülenmiyor Genişletmek için tıkla ... Görev onayları açıldı deniliyordu.
akbilonline' Alıntı: Aof sınav tercihi yapamıyoruz. acıldı diyor ancak görüntülenmiyor Genişletmek için tıkla ... Görev onayları açıldı deniliyordu.
A akbilonline Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 328 2 Nisan 2019 #4 Acik ogretim fakultesinde de gec kalmisiz herhalde Acik lisede gitti
Ü Üye silindi 126046 Misafir 2 Nisan 2019 #5 müdür ve müdür yardımcısı olmayanların avucunu yalaması gerekiyor kaç sınavdır başvuruyorum yedeğin yedeği bile çıkmıyor. idareciyken banko 4 görev her vizede finalde çıkıyordu.
müdür ve müdür yardımcısı olmayanların avucunu yalaması gerekiyor kaç sınavdır başvuruyorum yedeğin yedeği bile çıkmıyor. idareciyken banko 4 görev her vizede finalde çıkıyordu.