Antalya EXPO Yorumlar...

Kodla Büyü

paradox99

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
575
Arkadaşla EXPO'ya gidip gezenlerden yorumları alalım...

Ben gittiğimde halen inşaat halinde olan bölümleri vardı, insanlar isyan ediyorlardı, 60 tl bunun için miydi diye? Ben ilk satışa çıktığında sezonluk bilet almıştım yine gideceğim fakat ilk izlenim pek iyi değildi...

Sizce?
 
Açılışı yapılmış uluslar arası diye reklam ettiğin başka illerde bile expo x km diye levhalarla donattığın şey açılış tarihinde hazır olmalı. En büyük eksi burda. İkincisi tren çalışacak Expo'ya yetişecek diye trafik aylarca rezil oldu sonuç o da yetişmemiş.

İçeriye gelecek olursam tamamını gezemedik. Gezdiğim gördüğüm kadarıyla antalyanın ve ilçeleri, konya, çin ve kore akılda kalıcıydı. Onun dışında ek pek birşey göremedim. Hele yağmur ormanları tam bir hayal kırıklığı. Orkide bahçesi yazsalar daha iyi olurmuş.

Expo'nun en iyi yanı "Çocuk Adası"ydı. Oradaki etkinlikler oldukça başarılı ve kaliteli. O da olmasa birdaha gitmezdim herhalde. Büyükler için de etkinlikler var ama çocukla pek katılım sağlayamadık. Onlarda eğlenceli görünüyordu.Birde hakkını yemeyim müze gezdik. Çok etkileyiciydi. Müzeye tam puan.

Kendimce bloğumda da yazmıştım ve birkaç resim ekledim. Bakmak isteyen olursa bloğumu ziyaret edebilir.
 
Kuleden expo alanı dışında başka yer görünüyor mu?

Çıkan arkadaşların Antalya manzarası da alabilmesi mümkün müdür?
 
Geri
Üst