ANTALYA BTR Görevlendirilmesi

Kodla Büyü
Arkadaşlarım bu ortaokul btr görevlendirilmemsi işine nokta koyuyorum. İl koordinatörü ve görevlendirmeleri yapan zat eşref beyle görüşmem neticesinde sonuç;

1)Altyapı kurulmadığı için yapamıyoruz
2) başka yerlerde yapılmasının sebebi onların bakanlık diyaloglarının kopuk olması, zaten çoğu il bize soruyor...
3) bence gerçek sebep budur.lisede öğretmen olmadığı için ve herşeyleri altyapı vs tam olduğu için şu süreçte ortaokula görevlendirme verirsek oralar boş kalır dedi kendileri
banada öğretmenlere kurs açın mağduriyetiniz bi nebze giderilir dedi:)
Yani genel olarak seneye kaldı diyerek kapattı.

Burada yapılacak en güzel hareket şudur. Ortaokullarda görev yapan öğretmen arkadaşlar olarak akıllı tahta mı bozuk , öğretmen bir şey mi rica etti. Müdür hocam şu akıllı tahtaya bakıver mi dedi. Bırakın tamir etmeyi açma kapama tuşuna bile basmazlarsa gerekli cevap olur.

adamlar bakan sanıyor kendilerini herhalde :) bu arada alt yapı kurulmasa bile o okulda her zaman sorunlar olacaktır ve ilk soru soracakları kişiler bizleriz. 30 saat dersimi doldurdum bilişim + beden artık olmasa da olur. umarım herkes ders bulur sıkıntıya düşmez.

berk0102' Alıntı:
Burada yapılacak en güzel hareket şudur. Ortaokullarda görev yapan öğretmen arkadaşlar olarak akıllı tahta mı bozuk , öğretmen bir şey mi rica etti. Müdür hocam şu akıllı tahtaya bakıver mi dedi. Bırakın tamir etmeyi açma kapama tuşuna bile basmazlarsa gerekli cevap olur.

+1

berk0102' Alıntı:
:++:

Son başvuru tarihini 5 ekime uzatmışlar. Onaylar ekim sonuna anca gelir artık. Bu işleri branşı bilişim olmayan insanlar yaptıkça bizler hep mağdur olmays devam edicez.

bilişim07' Alıntı:
Son başvuru tarihini 5 ekime uzatmışlar. Onaylar ekim sonuna anca gelir artık. Bu işleri branşı bilişim olmayan insanlar yaptıkça bizler hep mağdur olmays devam edicez.
Bizim okula yazi gelmedi
Hocam siz nerden edindiniz bu bilgiyi

hiç bir yerde ortaokula btr vermeyin demiyor. fatih okuluna öncelik tanıyın diyor. ortaokullar da zaten tahta kurulmaya başlandı. bunu anlamak için einstein olmaya gerek yok. bakanlık da niye bu okula btr verdin diyemez. tamamen ildeki koordinatörün beceriksizliği.

bu işle uğraşanların hiç birinin branşı bilgisayar değil ki. Zamanının sınıf öğretmenlerini, sosyalcilerini başımıza sorumlu yaparlarsa ne bekliyoruz ki. Kockoca ilde fatih eğitmenleri arasında bilgisayarcı oranı yüzde 25 'i geçmez

syangela' Alıntı:
hiç bir yerde ortaokula btr vermeyin demiyor. fatih okuluna öncelik tanıyın diyor. ortaokullar da zaten tahta kurulmaya başlandı. bunu anlamak için einstein olmaya gerek yok. bakanlık da niye bu okula btr verdin diyemez. tamamen ildeki koordinatörün beceriksizliği.

beceriksizlik değil de hocam.umursamaz bunlar ben yaptım oldu diyorlar.gerisini düşünmüyorlar başka iller yapıyor diyorum hatta sadece bt olan okullara bile yapıolar diyorum. adam onlar bilmiyor diyor.her şeyi bizimkiler biliyor. altyapı yok veremeyiz de veremeyiz :) tahtalar kullanılmayacak mı deyince kalıyor öyle. kem küm. kafa çalışmıyor yapacak bişey yok.

az önce başvurumu yaptım. 22 sine kadar ilçe birimine teslim edilmesi gerekiyor. sanırım onlarda 29 una kadar il e iletirler. tabi milli eğitim sonrası valilik onuru dersek ekimin ilk haftasını geçer onaylanması.

boteningulu_44' Alıntı:
bilişim07' Alıntı:
Bizim okula yazi gelmedi
Hocam siz nerden edindiniz bu bilgiyi
Muratpasaya yazi geç gelince basvuru yapamayanlar aramislar. Bizim arkadaş da aramis o tarihe uzattiklarini soylemisler.

BBNET
Geri