ANTALYA BTR Görevlendirilmesi

Kodla Büyü
Beklemedeyiz... yine okullardan 1 hafta sonra baslama yazisi gelir 28 inde gorevlendirildiniz die.. ya cikmazsa, ilcede ders kalmazsa... hep sıkıntı hep sıkıntı....

celiksd' Alıntı:
Görevlendirme yapılacak okulların listesini gönderiyorum ilçelere yazı geldi okullara da bugün yarın gelir

hocam yeni kurulum yapılan okullara yada bt sınıfı olan ortaokullara görevlendirme olmayacak mı?

http://hatay.meb.gov.tr/egitici/index.asp

"Mesleki çalışmaların başka ilde yapılabilecek olması, okulların geç açılacak olması, öğretmenlerin yer değiştirme işlemlerinin tamamlanmamış olması vb. sebeplerden dolayı 2015-2016 eğitim öğretim yılı 1. Dönem Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği Görevlendirme başvuruları 28 Eylül 2015 tarihinden itibaren alınacaktır.

Not: Yeni kurulum yapılan okullar tercih edilebilecektir. "

yukardaki linkte hatayın ebitefo bir paylaşım yapmış görevlendirme ile alakalı, yeni kurulum yapılan yerlerinde tercih edilebileceği yazılmış antalya neden böyle bir liste yayınladıki, bütün arkadaşların burda ders saatleri çok az hepimiz zor durumda kalabiliriz.

okul listesi güncel mi , bir sürü ortaokula akıllı tahta takıldı ama bir tanesi bile liste de yok bu ne biçim iş

offf offfff offffffff
ben bu antalya meb kadar öğretmenine çıle çektiren başka bir yer görmedim. o zaman yandık iflas ettik demektir. offf

Onurlu olan bir bilgisayar öğretmeni akıllı tahtalar kurulduğunda bir kere bile olsa o tahtalarla ilgilenmez ve hiç bir sorunu çözmez.

Son başvuru 18 Eylül 2015 arkadaşlar ama nedense ortaokul isimleri listede yok. Ben yine de kendi okulum için (ortaokul) başvuru yapacağım. Sonuçta FATİH projesi kapsamındaki okullara görevlendirme yapılıyor. Diğer iller ortaokul için de başvuru yapılabileceğini söylüyor. Memlekette herkes kafasına göre iş yapıyor maalesef.

Merhaba arkadaşlar. Okullara yazı geldi mi? Başvuru yapan var mı? İl milli eğitim müdürlüğünün sitesinde duyuru yok, bizim okula ne yazı ne de mail gelmedi henüz. Başvuru yapan veya bilgisi olan var mı?

BBNET
Geri