aa neden ki :?:ozlem22' Alıntı:kendim anne olana kadar bugünden hep nefret edicem..
aa neden ki :?:ozlem22' Alıntı:kendim anne olana kadar bugünden hep nefret edicem..
bence bir hediye de yanında güzel olur 5355 hocam5355' Alıntı:Arkadaşlar düşmeyin şu tuzaklara. Anneleriniz eminimki bir tutam sevgi den başka birşey istemez.. Anne onlar... Adından belli.. Tel açıp annem nasılsın dedimmi en güzel hediyeyi veriyorum...
) ama ev eşyası değil tabiki o na özel birşeylerÇok beğendiğim ama bir türlü uygulayamadığım bir sistemhbasdereli' Alıntı:Geçen sene porselen çaydanlık aldım bu yılda tost makinesi almayı düşünüyorum maksat vatandaş yararlansın)
Millet ne güzel tava tencere alıyor..bilerzen' Alıntı:ben sevmiyorum bu günü hem de hiç...
çocuğu olamayan çiftler için, çocuğu şehit olan analar için, anası küçükken ölmüş küçücük çocuklar için yılın en kötü günü hatta haftası.. çünkü yaygarası 1 hafta önceden başlıyor. annesi olmayan yavrucakların başı iyice yere düşüyor.... :cry:
kalksın böylesi günler...
:mrgreen:eses' Alıntı::mrgreen:ttalan46' Alıntı:muhtemelen en kötü hediye olur. :mrgreen:polwert' Alıntı:anneme gelin almayı düşünüyorum...