anneler günü hediye sorunu

Kodla Büyü

roksalan

Aktif Üye
Mesajlar
99
arkdaşlar anneler gününde ne alcaksınız annenize ve daha önemlisi kaynanıza anneme hiç bişey almasam bile bozulmaz ama diğeri benim için büyük problem. evinin şuna ihtiyacı da var diyemem çünkü bilmiyorum. şöyle kargoyla gönderilebilecek her eve lazım bişey ne olabilir ki? geçen sene ilk anneler günüydü ben evlendikten sonra acaba bu sene sadece telefon açsam da alıştırmasam mı :D bi de ben hiç sallamam özel günleri evlilik yıldönümümüzü, sevgilililer gününü biz kutlamadık o kutladı :puhaha:
 
bende ne alsam ve ne aldırsam diye düşünüyorum. borcam falan düşündüm ama hafif kalır gibi. çaycı ya da el blendırı düşünüyorum ama kısmet bakalım.
 
hehe ben erkenden aldım da verdim bile
çok güzel tuğralı bir yüzük aldım annemden çok ben bayılldım :lol:
 
Anneme kot pantalon alacağım, kayınvalideme de çanta aldım..çok beğendi :wink: geçen yıl parfüm almıştım sanırım buda güsel bi seçenek :idea:
 
http://www.hepsiburada.com/Liste/moulin ... RESHEXPRES

ben bundan kendime almıştım, çok güzel, rende yapmaktan kurtuldum artık. Kullanırrken anneler içinde güzel bi hediye olabilir diye düşünmüştüm. Gerçi annelere daha özel bişey almak lazım ama almışken işe de yarasın, evin ihtiyacı olan bişey de alınsın diye düşünmüyor da değil insan :)
 
Mutfak eşyası yerine bence kullanabileceği kişisel ürünler almak gerek, en azından ben böyle olmasını isterdim :)
 
selam, ben anneme komik ama davul fırın alıcam..neden derseniz şu ara en çok fırına ihtiyacı var bozulmuşdaa :)
biliyorum uygun değil ama kendi istedi..işin daha komik tarafıda kayın valideminde davul fırını bozuldu..ee birbirlerini kıskanmasınlar bari onada alayım..küçükev aletide bence hediye olarak uygun düşer. bi kaç yıl önce anneler gününde bulaşık makinesi bile almıştım neden olmasın.. düşünmeniz yeterli ama almışken işine yarasın haytını kolaylaştırsın dimi ama:) küçük ev aletlerinde kampanya olan şu aralar takip ettiğim bi site var isterseniz inceleyin https://www.galeriyukseller.com.tr https://www.galeriyukseller.com.tr
 
evleride karabiber değirmeni eksik bana, anneme k.valideye alcam. bu sene ucuza kapattık. :D kardeşimde elektrikli süpürge alacakmış hani şu dyson olandan(eşide kendide dr olunca problem olmuyor onlar için)
 
anneme gümüş hoş bi yüzük almayı düşünüyorum, kayınvalideye de bişey almayı düşünmüyorum..
kendisi bu yıl uzak zaten bi telefon yeter... :roll:
ama bunun için sadece bugünüm var aslında elimi de çabuk tutmam lazım :)
 
bende anneme cilt bakım seti alıcam, çok sever öyle şeyleri, kayınvalideme de ayakkabı çanta takım :)
 
Geri
Üst