H hsara Site Gezgini Mesajlar 48 6 Aralık 2009 #1 Arkadaşlar akademik çalışmalar için çok sorulu ve çok cevaplı anket scripti arıyorum.İki gündür hiçbir yerde bulamadım.Bilgisi olan yardım edebilir mi? İyi çalışmalar...
Arkadaşlar akademik çalışmalar için çok sorulu ve çok cevaplı anket scripti arıyorum.İki gündür hiçbir yerde bulamadım.Bilgisi olan yardım edebilir mi? İyi çalışmalar...
H hsara Site Gezgini Mesajlar 48 6 Aralık 2009 #3 O tiplere ulaştım ancak ben bize ait olsun istemiştim.Script bizim veri tabanımızda olursa çalışmalar için daha sağlıklı olur..
O tiplere ulaştım ancak ben bize ait olsun istemiştim.Script bizim veri tabanımızda olursa çalışmalar için daha sağlıklı olur..
Tenten Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,587 6 Aralık 2009 #4 hsara' Alıntı: O tiplere ulaştım ancak ben bize ait olsun istemiştim.Script bizim veri tabanımızda olursa çalışmalar için daha sağlıklı olur.. Genişletmek için tıkla ... herhalde sizde var paylaşırsanız kullanalım...
hsara' Alıntı: O tiplere ulaştım ancak ben bize ait olsun istemiştim.Script bizim veri tabanımızda olursa çalışmalar için daha sağlıklı olur.. Genişletmek için tıkla ... herhalde sizde var paylaşırsanız kullanalım...
Tenten Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,587 6 Aralık 2009 #5 flash olarak kullanmak isterseniz fla XML Survey with multiple questions