Sınavla olanlar seçildi hocam, mesela ben, sendikalı hiç olmadım ama mdr yardımcısıyım. Seçildi de demeyelim görevlendirildi.Sendika olmasa nasıl seçilecek
Oluyor hocam, idarecilik sınavına girin, alın puanınızı kimse sizin idareciliğinizi engelleyemez ama mobingin kralını görürsünüz o zaman.Sendikalı olmasa müdür yardımcısı olamaz dicem ama demiyorum![]()
Mobing en kötü okula gönderilme vb her şey olacağı için girmiyorum sınavaOluyor hocam, idarecilik sınavına girin, alın puanınızı kimse sizin idareciliğinizi engelleyemez ama mobingin kralını görürsünüz o zaman.
Hocam sizin uygun gördüğünüz şıklar varsa ankete ekleyelim, sorunuzu bu arada anlamadım."yasal olarak arkasında birisini hissetmesi için kesinlikle istediği bir sendikaya üye olmalı " şıkkı "kesinlikle olamamalı"nın karşılığı mı?
Anket şıklarını beğenmedim.
arkadaş "yasal olarak arkasında birisini hissetmesi için kesinlikle istediği bir sendikaya üye olmalı" seçeneği "kesinlikle olmalı" seçeneğinin kılıflı halimi diye soruyor?Hocam sizin uygun gördüğünüz şıklar varsa ankete ekleyelim, sorunuzu bu arada anlamadım.
olunuyor hocam, siz nerede yaşıyorsunuz, gir sınava al puanını, mülakat puanı da genelde aynı oluyor, puanın yüksek olmasa bile idarecilik eğer boşluk yoksa garanti.Sendikası olmasa idareci olamazlar ki...
Yok hocam, bence idareci sendikalı olmamalı ama bazen sendikalı olmak idareciye sanki avantaj gibi geliyor bana, ama tarafsızlık açısından idareciler bence kesinlikle sendikalı olmamalı. Anketi ben hazırladım ama bu ikisi arasında kaldığım için kendi hazırladığım anketi bile dolduramadım.arkadaş "yasal olarak arkasında birisini hissetmesi için kesinlikle istediği bir sendikaya üye olmalı" seçeneği "kesinlikle olmalı" seçeneğinin kılıflı halimi diye soruyor?
bu arada ben sendika sistemine tamamen karşıyım. Adalet ve hakkaniyetin olduğu bir sistemde sendika olmaz. Bizim ülke gibi ülkelerde maalesef sendika sistemi almış başını gitmiş. "Devlet, memurlarının birliğini engellemek için bu yola başvurmuş, hatta o kadar ki sendikalı olun diye fazladan para ödüyor" diye düşünmekteyim. Böl - parçala - yönet sistemi