anket.meb.gov.tr 8. sınıflar için açılmış.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ercinc98
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

ercinc98

Süper Üye
Süper Üye
http://anket.meb.gov.tr/ uygulaması gene hortlamış.
:D

grafik2.jpg

Ekli dosyalar

desene gene lab batacak...öffffne dynedi biter ne anketi ne ıvırı ne zıvırı....sonra bir de yeni okullara bt sınıfı koymuyorlar...herkesin neti var ya sonucta :verymad:

Bugün sabahtan 2 dersim boştu; Zoraki bütün 8'leri çağırdım. 8ABC öğlene kadar son, herkes (8ler) dolduracak, öğretmen masasına da imza sirküsü koydum, tamamlayıp çıkan öğrenciye imzalattım. 2. dersin ortasında bitti.

Öğretmenlerden şikayet mi ararsın, neden Bilgisayar dersinde yapılmıyor diyen mi? tınnn.

8. sınıflar için olan anketi bilgisayar sınıfı boşken öğrenciler girmeye çalışıyorlar. Ama bazen giriyor, çoğu zaman servis erişilemez falan değişik servis hataları çıkıyor. Öğrencilerde tekrar tekrar denemekten bıktılar.
Bu sorunu yaşayan var mı?
Öğrencilerin tekrar tekrar denemesine rağmen olmayan, bağlanamayan,kayıt sırasında sistemden atılan oldu mu bizdeki gibi.
Doldurulmasa ne olur.

bugun bende cok ugrastim anketler kayıt edilmiyor hata veriyor.. kar tatili yuzunden tamamlayamadim...

yazı bu sabah elime geçti.. bugün son gün :verymad: :verymad:

zor bela sayfaya giriş yapsan bu sefer de cevaplar kaydedilmiyor...uğraş dur

bu nasıl bir site böyle :verymad: hiçbir şeyi kaydetmiyor. altyapısı berbat. yarım saatte bir sayfayı açamıyor. böyle anket yapana kadar önce sistemlerini yenileselerdi ya.

niye son güne bıraktın demeyin 1 haftadır kar yüzünden okul kapalıydı bugun gelebildik

sabah ilk dersten beridir uğraşıyorum ve sadece 1 öğrenci kaydı yapabildim. ben artık bırakıyorum arkadaşlar.

yaww bende de aynı problem var, tek sınıf kaldı, bir kaç öğrenci bulsam bari yaptırcak.

soruları merak ettim paylaşan olursa sevinirim. lab'ım olmadığı için öğrencilerin doldurup doldurmadığı umurumda değil.

BBNET
Geri