Anket Basina 25$'a varan odemeler

Kodla Büyü

firatbuyukkaya

Aktif Üye
Evet Arkadaslar, Tek bir negatif yorumu olmayan PVP size Anket ve referans basina 25$a varan odemeler yapiyor. en az 15$ odeme sistemiyle aninda paypala odeme ...
Bu arada, kayit oldugunuzda verdiginiz bilgiler aklinizda tutun, son asamada onlari tekrar soruyor, ornek: erkek 25 yasindamisin? 26 yasinda olup universite mezunumusun falan filan . Traitscore ne kadar yuksekse Anket basina kazandiginiz da o kadar yuksek olacaktir. Anketleri sallamayin ve ilk basta girdiginiz bilgileri aklinizda tutun veya bir yere yazin , ara sira anket ortasinda sorar ...
referanslı link:
http://paidviewpoint.com/?r=f7s4ly

hocam daha bende yeni açtım araştırdım buldum sizlerle paylaşıyorum sağlam bir site olduğunu garantiliyorlar. referans oldukça kazandırıyor artık isteyen üye olur...

bende bir ara uğraştım ama
anket başına kimse bu parayı vermez
çok düşük fiyatlar olur ama bu parayı vermezler.
uğraşmanıza gerek yok derim.

anket başına değilde toplamda 25 dalır veriyorlar sanki biraz inceledimde öyle gibi druyor her üye kazandırımın için 0.03 dolar veriyor böl 25 kaç yüz tane üye bulman lazım bir sürü zaman alır. 25 doları çarşıya gidip amele pazarında yarım saat otursanız 3 saatlik bir işle 100 TL kazanırsınız. 25 dolar edecem diede en az 5-6 saat uğraşmak gerekecek kolay olsaydı ben yüzlerce 25 dolar kazanırdım.

Anket başına alacağımız 50 cent'i geçmez. Hafta da 1 anket açarlar. 15 dolar da para çekme limiti var. 2013 yılının sonuna doğru paramızı çekebiliriz :)

arkadaşlar valla bende bir yerde gördüm kendime hesap açtım 0.03 verdi ilk ankette bakalım eğer doğruysa zaten burdan ben tekrar duyururum. şimdilik elimdeki bilgi bu kadar :(

gazili' Alıntı:
bende bir ara uğraştım ama
anket başına kimse bu parayı vermez
çok düşük fiyatlar olur ama bu parayı vermezler.
uğraşmanıza gerek yok derim.
sistem biraz değişik TraitScore puanınıza göre anket başına para kaznıyorsunuz . birde konuyla ilgili kafanıza takılan bişi varsa sorun cevaplamaya çalışacağım az çok bilgi aldım...

burdaki linkten üye olanlar bana pm atabilirmi zahmet olmasa bakcam site üyelerimizi çalıyor mu :) yada konudan üye oldum da derseniz olur...

adeministrator' Alıntı:
refli link :scared:

REFERANSLI LİNK OLDUĞUNU SÖYLEMİŞTİM ZATEN HOCAM NEDEN ŞAŞIRDIN ??

hasanbiltek' Alıntı:
Hocam verdiğin referansla üye oldum. 25$ kazandın mı şimdi?
Hocam üye olduktan sonra sizlerin devamlılığı önemli eğer devam edip günlük gelen anketleri doldurduğunuzda banada %10 gelecek çok az ama maksat boş kalırken uğraşcak birşeylerin olması :)
Ayrıca Teşekkür Ederim.

faky18' Alıntı:
anket başına o miktar sanki ütopik 1$ - 5$ olsa anlıcam da 25$ ne yaptınız :)))
Arkadaşlar başta da söyledim sorunuz varsa sorun :)) Hocam 25 dolara kadar olabiliyor bunun dereceleri var başlangıçta 0.03 veriyor ama zamanla TraitScore denen puanın var onu yükselttikçe kazanma oranın artıyor.

Arkadaşlar böyle şeyler yalandır. Aldatmacadır. Sadece sizleri bir kaç ay oyalayacak sonra da sizi usandırarak kendi kendinize üyeliğinizi iptal ettirmenizi sağlarak bu ya da türlü yollarla kesinlikle paranızı vermeyeceklerdir. Bu sistemler ara ara böyle yalan olarak piyasaya çıkar çıkar kapanır. Aldanmayın boluna vakit kaybetmeyin.

BBNET
Geri