ankarada fiesta arayan varmı?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muzo696
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam aracını çabuk satmak istiyorsan en son vereceğin fiyatın üstüne 200 lira ekleyip o şekilde ilana ver. yoksa satış süren uzar.

evet bence de.. hocam çok demiş.çok temiz gibi duruyo ama yine de piyasasının fazla üstü. bende de 2005 fiesta var. 17.500 e verecem. bi parça değişeni var.

hocam bu aracındıger fiestalardan 5 adet fazla opsiyonel donanımı var abs sı bıle olmayan araçlarla denk tutuluyor hatası orada bu ısın

yaw benim araba arıza verdi. Mazot jiklesi mi, manuel pompası mı, enjektör mazot vakvak pompası mı ne olduğunu tam anlamadığım zımbırtısı mazotu geri kaçırııyormuş. 200-300 arası masraf var diyo. Çok değilmi yahu :(

araca çok fiyat söylemişsiniz hocam hayırlı satışlar.... deyim yerinde ise bu fiyata satılırsa altın yerine arabaya yatırım yapalım.......

ben de satilik var 2006 confort+abs+ebd+still paket sis farı alaşım jant +triger bakımı yapılmıs +4 adet yeni michelin lastik+2015 a kadar vize gecerli benzinli lpg yok.19500 verecem

serdemir' Alıntı:
yaw benim araba arıza verdi. Mazot jiklesi mi, manuel pompası mı, enjektör mazot vakvak pompası mı ne olduğunu tam anlamadığım zımbırtısı mazotu geri kaçırııyormuş. 200-300 arası masraf var diyo. Çok değilmi yahu :(
vakvak pompası :puhaha:

BBNET
Geri