S sdh Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 348 16 Şubat 2013 #1 maalesef eşimin bulunduğu ilçede (YENİMAHALLE-ETİMESGUT) branşımda kontenjan yokmuşmuş..Diğer ilçelerde durum nasıl?
maalesef eşimin bulunduğu ilçede (YENİMAHALLE-ETİMESGUT) branşımda kontenjan yokmuşmuş..Diğer ilçelerde durum nasıl?
S sdh Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 348 16 Şubat 2013 #3 sirius2006' Alıntı: Keçiörende de yok hocam Genişletmek için tıkla ... Bize yıl sonunda da açmazlar gibi ama hayırlısı artık hocam,bakalım ne olacak bu işlerin sonu...
sirius2006' Alıntı: Keçiörende de yok hocam Genişletmek için tıkla ... Bize yıl sonunda da açmazlar gibi ama hayırlısı artık hocam,bakalım ne olacak bu işlerin sonu...
sirius2006 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 311 16 Şubat 2013 #4 Valla hayırlısı hocam bende mayısda il içinde yenimahalle düşünüyorum ama bakalım ne olacak
ogretmen006 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,029 16 Şubat 2013 #5 arkadşlar norm fazlaları yerleşti kalanların çoguda özür gurubunda yerleşti ve yer kalmadı normlar güncelleniceye kadar umudunuz olmasın
arkadşlar norm fazlaları yerleşti kalanların çoguda özür gurubunda yerleşti ve yer kalmadı normlar güncelleniceye kadar umudunuz olmasın
sirius2006 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 311 16 Şubat 2013 #6 doğrudur 138 puanım var açılırsa giderim hocam.Dediğim gibi hayırlısı
ylmz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,033 16 Şubat 2013 #7 hocam Türkiyede yok kontenjan norm fazlasından yurt dışına atarlar resen yakında)
A aysalt Üye Mesajlar 10 17 Şubat 2013 #9 Maalesef hiç okul açılmamış. Bana da tek okul görünüyor. Tercih yapacak arkadaş var mı acaba? Nereyi yazacağını ve kaç puan olduğunu yazabilir mi:S
Maalesef hiç okul açılmamış. Bana da tek okul görünüyor. Tercih yapacak arkadaş var mı acaba? Nereyi yazacağını ve kaç puan olduğunu yazabilir mi:S
Y yesimk06 Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,041 17 Şubat 2013 #10 Çankaya yok, mammak tek okul. Barbaros Hayrettin pasaydi sanırsam. Neyse ki okulum evime yakın ve memnunum
Çankaya yok, mammak tek okul. Barbaros Hayrettin pasaydi sanırsam. Neyse ki okulum evime yakın ve memnunum
Summer_06 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 414 17 Şubat 2013 #11 sonumuzun ne olacağı konusunda çok karamsarım. hiç bir yerde boşluk yok. ALLAH evinden eşinden ayrı/uzakta olanlara yardım etsin.
sonumuzun ne olacağı konusunda çok karamsarım. hiç bir yerde boşluk yok. ALLAH evinden eşinden ayrı/uzakta olanlara yardım etsin.
A aysalt Üye Mesajlar 10 20 Şubat 2013 #12 Maalesef Ankara da hiç okul açılmadı,ama hiç tercih yapan olmadı mı? Varsa paylaşım yapabilir misiniz? Kaç puanla nereyi yazdınız?
Maalesef Ankara da hiç okul açılmadı,ama hiç tercih yapan olmadı mı? Varsa paylaşım yapabilir misiniz? Kaç puanla nereyi yazdınız?
memo-x Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 707 22 Şubat 2013 #15 Ankarada açılan okulları ekleyebilir miyiz