Ankara-Denizli Yol güzergahı??

Kodla Büyü

poyraz81

Üye
Arkadaşlar merhaba Ankara - Denizli arasında güzergah olarak Sivrihisar-Emirdağ-Bolvadin-Çay-Dinar-Denizli güzergahı ve Sivrihisar-Bayat-Afyon-Sandıklı-Dinar-Denizli güzergahlarından hangisi daha uygun olur. Gece yolculuğu yapacağım. Bilgi için teşekkür ederim.

ben yıllardır giderim ancak hep Sivrihisar-Bayat-Afyon-Sandıklı-Dinar-Denizli güzergahını kullandım, Çay yolunuda iyi bilirim,tek şeritli kamyoncu yoludur,traktör vb fazladır sollama sıkıntısı vardır,yol zemini pek iyi değildir.

Arkadaşlar merhaba Ankara - Denizli arasında güzergah olarak Sivrihisar-Emirdağ-Bolvadin-Çay-Dinar-Denizli güzergahı ve Sivrihisar-Bayat-Afyon-Sandıklı-Dinar-Denizli güzergahlarından hangisi daha uygun olur. Gece yolculuğu yapacağım. Bilgi için teşekkür ederim.
Çay yolunda 60-70km gidiş geliş yer var. Ama yolu 45dk kısaltıyor.
Gece değilse (arkadaşlar uyarmış zaten) bu yoldan gidilir.

Not: Dinar girisinde belediyenin yeri var, ugramadan geçmeyin😉

Sivrihisar-Bayat-Afyon-Sandıklı-Dinar-Denizli __> bu istikametten şaşmayın hocam. 30 yıldır gidip gelen birisi olarak söylüyorum. İyi yolculuklarınız olsun.

Hocam şimdiden hayırlı yolculuklar.
İkinci güzergah tamamen çift şerit. İlk güzergah (çay yolu) tek şerit bölüm var. Kamyoncu yolu diye geçer.

ilksms
Geri