Ankara da Masrafsız fiesta arayanlar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan muzo696
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
hocam senın 18-19 baktıkların degısenı olan km sı 100 bın uzerı olan ve ayrıca comfort yanı abs olmayan sis farı çelik jant far sensörü yagmur sensörü daha bırcok ek özelliği olmayan 2004 2005 eskı kasa yanı makyajlı olmayan ayrıca aldıgın zaman sana 1000 lıradan fazla bakım masrafı cıkaracak araclar...
alacaksın yok trigeri yok yagı suyu bakımı bu araca ben herşeyine kefilim gel bak begenmezsen bensenın butun masraflarını karsılayacam ..
ek olarak bınecem dıye resımden harıc kapı kolları cam cıtaları mıkelaj sıfır kaplandı
kılıflar sıfır takıldı
camlar sıfır fılmlendı bunları ben hep bınecem dıye harcadım ama
paraya ıhtıyacım var satmam lazım bunların fıyatları faturaları herseylerı mevcut

ev arkdaşım 90 binde dizel 2008 fiesta collection 23500 e aldı triger filan tüm bakımları yapılmış boya hasar kaydı yok yer edirne...fiyat yüksek gibi hocam satmak istiyosan bence biraz düşmelisin hayrlı satışlar....

hocam tercih meselesi ama bu aracın 1 kurus masrafı yok 90000 dizel arac 140 bınde 2 bınlıra degerını dusurur ama bu 57 bınde 90 bın yapsan gene ararın olmaz mantıklı olmak lazım.. ayrıca bundakı donanım o bahsettıgın aracta yoktur malesef

şuraya bir araba eklensin fiyatı da normal olsun be..

2008 model 13.000 kmde olanı bile aynı fiyat

Hocam bu modelde sitedeki en yüksek fiyat sizinki sanırım.Hayırlı satışlar..

hocam ne o fiyat ya uçmuşun resmen, sonra bunu gören "benim arabamın neyi eksik o zaman benimki de 23.000 lira" diyor internetteki araba fiyatları şişiyor işte sonra

bence başlık yanlış olmuş " EN PAHALI FİESTA ARAYANLAR" OLSA daha iyi olurmuş uçmayın bu kadar lütfen

zlatanibo' Alıntı:
hocam ne o fiyat ya uçmuşun resmen, sonra bunu gören "benim arabamın neyi eksik o zaman benimki de 23.000 lira" diyor internetteki araba fiyatları şişiyor işte sonra
+
galericiler 23 diyor 21 e veriyor araç sahibi olan satıcılarda aracın piyasasını 23 sanıyor. 22,5 liraya satmayı bekliyor ama alan yok. piyasa yine galericilere kalmış oluyor.

Not: Bu araçta gerçekten ESP varmı? varsa şaşkınlığım devam edecek.

Benim 2008 fiesta dizel olanı var. Kilometresi 130.000 Değişeni vs. de yok. Ben bile Nisan-Mayıs gibi 22-23 fiyata satmayı düşünüyorum. Sen harbiden abartmışsın.

Hocam ciddi alıcıyım ve 20 veririm arabana. El insaf diyorum bide sadece size değil, tüm araba ilanı veren insanlara.

arkadaslar en buyuk yanlısınız bu aracı sıradan modellerle bır tutuyorsunuz ..

bu araca son 1 ayın ıcerısınde 2000 lıra para harcandı faturalı ınanın fıyat pahalı degıl cidii alıcılarda yardımcı olcam fıyatda ..

hocamın ilanı da bişey mi. bence yüksek filan değil hocam hayırlı satışlar.
ne ilanlar gördük sonuçta bu SAHİBİNDEN.COMda.
arabanın liste fiyatı 57.900 dü golftü. sahibinden.comda aynı araba hiçbir ekstrası olmamasına rağmen fiyata 59000 - 60000 yazmışlar ya. şaka gibi.
insanlar oraya gönlünden geçirdikleri rakamı yazıyorlar heralde, ne denir başka bilmem.
arabanız temiz gözüküyor yalnız, tekrar hayırlı satışlar

teşekkürler ...... ama insanlar sunu düşünüyor görünüşte 2006 ıkı arac ıkısıde aynı ama ısın teknık detayına kımse bakmıyor malesef bunun bosu mılletın bahsettıgı fıyatlarda kı ben bu araca çiçik gıbı baktım içi dışı pırıl pırıl ayrıca bınmek ıcın bır tonda para harcadım hepsi faturalı... alana verecem hepsini o zman ne kadar ıyı bır arac aldıgını anlayacak

Hocam arabaya 2 Bin lira masraf etmek demek,arabanın fiyatının 2Bin lira artacağı anlamına gelmiyor.Ben 7Bin TL'lik unoma en az 4 Bin Lira masraf ettim.11 Bin TL'mi isteyecem o zaman.Satıp sizin arabanız gibi bir araba almayı düşünüyorum da,internette böyle yüksek fiyat yazma işine anlam veremiyorum.Araba belli,değeri belli,arada oynarsa 300-500 TL oynar ama böyle 2-3 milyar fazla fiyat yazmanın kimseye bir yararı olmuyor.Mal sizin tabi ki isterseniz 50 Milyar yazın ama etik bulmuyorum açıkçası..

BBNET
Geri