Ankara BTR Başvuruları ne zaman?

Kodla Büyü
xxltc' Alıntı:
bugün aradım hat meşgüldü sürekli. birde arkadaşlar yukarıda bir arkadaş yazının onaya gitti tarihden başlatırlar falan diyordu doğrumu acaba yani bi 10 gün falan geriye dönük başlatırlarmı
Hocam ben daha once baska bir sehirdeydim ama simdiye kadar btr onaylarinin hepsi gecmis tarihten baslayarak oldu, Ankaradada boyle olur diye dusunuyorum

Hocam bende sizlerin başlamasının geriye doğru yapılacağını düşünüyorum (etik ve mantıklı olan) ama aynı etik ve mantık duygusu ile ortaokullara da btr görevlendirmesi yapılacağını düşünüyordum ve yanıldım :mrgreen:

Ben de başvurumu yaptım. Tamamen kendi görüşlerimi yazdım. Bence herkes aynı matbu metni değil de kendine özgü gerekçe ve isteklerini yazarsa daha etkili olur. Çünkü aynı form sürekli giderse bunda başka şeyler arayabilirler.
Başvuru Tarihi : 17.10.2014 Başvuru Sayısı : 851764

Ben de bimer başvurdum milli eğitim Bakanlığında imiş yazı bu salakca kararı kafasına göre alan ankarada ki yetkili kişinin önüne gidyordur umarım dilekceler ya da kulağına aslında fatih projesi kapsamında ki okullar başta olmak üzere tüm bt sınıfı olan okullara yapılacağına dair btr yönetmeliğinde dayanak yok mu resmi el ile de dilekçe yapardık milli eğitim Bakanlığına çok değerli Cumhur reis imiz in Fatih projesinin işleyişine zarar vermek Fatih projesi kapsamına alınan ortaokullara bile bt öğretmeni gorevlendirme yerek işleyişi aksatmak

Yaptıklarının farkına varsalar

Kimsenin haberi yok hocam, karşıda muhatapta yok zaten, bir kuralı kaidesi de yok keyfi uygulamalar yapılıyor. Beklemekten başka elimizden bir şey gelmiyor, 10 saat dersim var müdür yardımcısı nasıl olsa Formatör olacaksın diye her güne yaymış derslerimi ve aralı aralı ilk saat son saat gibi. Yine formatörlük işlerini yapıyorum. Nöbette tutuyorum görevlendirme olmadığı için. Bütün bunlar bir avuç kendini bilmez görevli yüzünden (aslında sövmek istemediğimden görevliler olarak yazdım). Ama bize az bile. KOYUNLUK ruhumuza işlemiş toplum olarak, Ben de dahil.

geçen hafta görüştüm 35 gün oldu bizde bekliyoruz diyorlar. Ben koyun olduğumuza inanmıyorum sadece koyunların içinde yaşamaya çalışıyoruz. Biran önce bide vursak ta nasıl çıkacağımızı düşünsek.

Arkadaslar bütün şehirlerde Fatih projesi kapsamında görevlendirme ortaokullara yapılırken bt sınıfı yla ilgili işleri ve diger yardım taleplerini biz yapıyorken onların ücret alıp bizim almamamiz haksızlık değil mi ilgili bir yere gidip konuşsak olmaz mı beraberce

adamlarda utanma yok kaç gün oldu bişey yok ortada. arayınca norm kadro bölümü ile görüşün diyorlar. norm kadroyu arıyorum bilmiyorum diyorlar

Bize o kadar ihtiyaçları var ki, az önce fatih projesi eğitim biriminden mail aldım. Yeni(2.) faz için eğitimler başlayacak yakında diyorlar. Ama btr olma konusunda hiç ses yok...

Hayırlı olsun arkadaşlar. Geç oldu ama görevlendirme onayları gelmiş. Yarın okullara düşer.

arkadaşlar yazıda onay tarihinden itibaren göreve başlar diyor da. onay tarihi 16.09.2014 mü ben mi yanlış anlıyorum. ek ders nasıl hesaplanacak bu ay o zaman fazla mı alacaz yani

Görevlendirmenin çoğu liselere ama bir iki tane ortaokulda var. Sanırım fatih prj. olduğu okullar. Onay tarihi 16 / 10 / 2014.

saydogn' Alıntı:
Görevlendirmenin çoğu liselere ama bir iki tane ortaokulda var. Sanırım fatih prj. olduğu okullar. Onay tarihi 16 / 10 / 2014.
hocam yazı bizim okula gelmedi sizin okul mail adresine mi geldi siz başka bir yerden mi ulaştınız?

Bizim mudure soyledim onay tarihi 16.10.2014 ama goreve bugun başlarsanız ek ders bugunden sayar dedi. Sizdede oylemi yoksa 16.10.2014 tarihinden mi ek dersi başlatacaklar

xxltc' Alıntı:
Bizim mudure soyledim onay tarihi 16.10.2014 ama goreve bugun başlarsanız ek ders bugunden sayar dedi. Sizdede oylemi yoksa 16.10.2014 tarihinden mi ek dersi başlatacaklar

Hocam yazınız geldimi okula? Bizim daha gelmedi soramıyorum doğal olarak.

erkutalp' Alıntı:
xxltc' Alıntı:

Hocam yazınız geldimi okula? Bizim daha gelmedi soramıyorum doğal olarak.
Geldi hocam okulun mail adresinde var

Sitedeki başsağlığı yazısı kaldırılmış, "Güncelleniyor" yazıyor. Bakalım neler olacak..

Büyük vebal alıyorlar BT öğretmenleri arasında haksızlık sorumluluğu alıyorlar ankarayı diğer illerden ayrı tutup bizi idare ile bas basa bırakıyorlar okuldaki angarya işleri yapıp ücret alamama vebali okulun işlerinin yapılmaması sonucu oluşan kayıpların vebali

BBNET
Geri