Ankara BTR Başvuruları ne zaman?

Kodla Büyü
tenten' Alıntı:
XYEE1D.png

niye siyah sayfa yapmışlar anlamadım.

Sayfanın title kısmında "Web Sayfası Yenileniyor" yazıyor. galiba ortaokullara başvuruları açacaklar :D :D

şaka şaka sadece dikkat çekmek istedim.. :D :D

Ankara ya yeni geldim siteden bakınca görevlendirmem gözüküyor ama norm bölümünü aradığımda belirsizlik sürüyor Manisa yı küçümserdim ama Ankara Manisa nın eline su dökemezmiş

Egitici.net te gorevlendirmeler gozukuyor ama okullara onay listeleri gelmedi..:( bilgisi olan yok sanırım

Ben vazgeçtim artık. Okulda kendime seçmeli derslerden ders ayarlamaya çalışıyorum. BTR olmadan da olur sorun yok.

Evrakları bahane edip ortaokullarda görevlendirme yapmadılar, onlar bize muhtaç, biz onlara değil, seçmelilerle birlikte 22 saat dersim var, Allah bereket versin :) hiiiiiiç umrumda değil, ders biter ben eve gider. Okuldakiler kedi gibi bekliyorlar bir teknik servisle anlaşır idare artık.

geçen hafta ek başvurular için aradım hala valilikte olduğunu söylediler. süre vermediler koyun gibi bekliyoruz anlayacağınız.

Hocam sizlerin işiniz yeni vali yardımcısı görevlendirmesi sebebiyle bu kadar gecikti diye düşünüyorum. Bizim okulda müdür yardımcısı görevlendirmesi de o sebeple gecikti demişlerdi

gerçekten rezillik. bende geçen hafta çarşamba aramıştım. sizinkiler imza aşamasında bu hatfa biter demişlerdi halen ses yok. pislik yapıyorlar resmen 1 ay oldu başvuralı neredeyse.

Arkadaşlar bildigim kadarıyla onaylar yazının imza için hazırlandıgı tarihten başlar yani maddi anlamda pek bir kayıp yok, tabii bir an once isinin basına geçmek istiyoruz sanırım ama bazen boyle aksaklıklar olabiliyor.

xxltc' Alıntı:
arkadaşlar kaç kişi gönderdi hani

Bakalım bizim şikayet döndü dolaştı İl Milli Eğitime gitti ne cevap verecekler merak ediyorum
(BİMER'e de "şube müdürümüz uygun görmedi" demişler midir :) )

Ekli dosyalar

• bimer-1.jpg
    bimer-1.jpg
    27.1 KB · Görüntüleme: 437
hocam BİMER'e gönderdiğiniz metni rica etsem verebilirmisiniz... bende başvuru yapmak istiyorum...

xxltc' Alıntı:
Arkadaşlar bu Ankara da kilerin ne yaptıkları belli keyfi hareket ettikleri ortada. peki şimdi ne yapmak lazım bunu konuşalım.
1. olarak topluca 100-200 kişi gidelim dedik mağlesef o kadar olamadık gidemiyoruz. veya gitmeye sıcak bakmıyor diğer arkadaşlar eyvallah. o zaman diğer arkadaşların dediği gibi en mantıklısı BİMER e yazmak.
şimdi kara kara düşünmeyi bırakalım. aramızda güzel bir metin yazarak ortak bir metni mail atalım. maile şunları yazabiliriz sizde eksiklikleri giderin ve ortak bir metinle BİMER e yazımızı gönderelim.

Bilişim Teknolojileri Öğretmeninden,

Türkiye de ki bütün illerde FATİH PROJESİNİN uygulanıp uygulanmadığına bakılmaksızın ortaokullara, ki bu okullara köy okulları da dahil Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği (BİTERO) görevlendirmesi yapıldığı halde neden Ankara da bu görevlendirme yapılmıyor. Uygulamada ki bu keyfi farklılık nedeni nedir. İstisnasız ülkenin genelinde tüm ortaokullarda görevlendirme yapılıyorken Ankara da neden neye dayanarak görevlendirme yapılmamaktadır. Bu konuda Ankara da ki sorumlu kişileri arayarak bilgi almak istediğimizde bu konuda ki şikayetlerimizi ilettiğimizde bize ortaokulların FATİH PROJESİ kapsamında olmadığını bu nedenle görevlendirme verilmeyeceğini söylüyorlar. Fakat Ankara'nın merkezinde FATİH PROJESİ kapsamında da bir çok okul bulunmaktadır. Bu okullara dahi görevlendirme yapılmamıştır. Bu noktada ülkemizin eğitim sisteminini önemli bir boyutunu oluşturan FATİH PROJESİNİN ve okullarda ki Bilişim Teknolojileri alt yapısının aksamadan çalışabilmesi için şu soruların cevabını istiyorum.

1) Ankara'daki bilişim teknolojileri rehber öğretmenliği (BİTERO) görevlendirme çalışmalarında ortaokullara görevlendirme verilmeyerek ne yapılmak istenmektedir?
2) Neden Bilişim Teknolojileri (BT) öğretmenleri (özellikle ortaokullarda ki BT öğretmenleri ) kendi okullarına görevlendirilmiyor?
3) BT öğretmenlerinin kendi okullarında ki bilgisayar alt yapıları ne olacak?
4) Derse girip çıktıktan sonra görevimiz de olmayacağı için okullarda ki yazılımsal ve donanımsal sorun ve arızaları kim çözecek?
5) Biz BT öğretmenlerinden yardım istenirse görevimiz ve yetkimiz olmadığı için hayır diyerek kabul etmeyecek ilgilenmeyecek miyiz?

Bizden istenilen bunlar mı? Bu konuda Ankara bilişim teknolojileri rehber öğretmenliği görevlendirmelerin den sorumlu bölümün bu görevlendirmelerde keyfi uygulamaları bulunmakta ise bu konuda mağduriyet yaşayan biz BT öğretmenlerinin sorunları nasıl giderilecek. Bu keyfi uygulamalara nasıl son verilecek. Bu konularda gerekli araştırmaların yapılmasını keyfi uygulamalar varsa bu keyfi uygulamaların hemen sonlandırılarak Ankara'nın da hem diğer illerde ki gibi hemde Ankara da daha önceki senelerde olduğu gibi görevlendirmelere ortaokulları da dahil ederek ek görevlendirme ile zaman kaybetmeden ortaokullara BİTERO görevlendirmesinin yapılmasını istiyorum.

Gereğinin yapılmasını saygılarımla arz ederim

Hocamızın hazırlağı bu taslağa birkaç ekleme yaparak göndermiştim. Merakla!!! bekliyoruz.

merak etmeyin hocalarım bu saçmalık sadece ankarada olmuyo
manisadada hala bekliyoruz
ilk önce liselere yaptılar sonra ortaokullara başvuru aldılar bi ay oldu hala ses yok ilden habire bugün yarın lafları duyuyoruz
adamlar btr yönetmeliği çıkardılar her dönem başında yapılır
fatih projeli okullar dolduktan sonra diğer okullara yapılır diye ibare koydular hala kafası basmayan bikaç fosil keyfi uygulamayla öğretmeni mağdur ediyo
cidden bu branşı seçtiğime çok pişmanım

taatoo' Alıntı:
merak etmeyin hocalarım bu saçmalık sadece ankarada olmuyo
manisadada hala bekliyoruz
ilk önce liselere yaptılar sonra ortaokullara başvuru aldılar bi ay oldu hala ses yok ilden habire bugün yarın lafları duyuyoruz
adamlar btr yönetmeliği çıkardılar her dönem başında yapılır
fatih projeli okullar dolduktan sonra diğer okullara yapılır diye ibare koydular hala kafası basmayan bikaç fosil keyfi uygulamayla öğretmeni mağdur ediyo
cidden bu branşı seçtiğime çok pişmanım

Sizde yine başvuru almışlar, bizde başsağlığı gibi görevlendirme yapılmayacak diye mesaj yayınlamışlar. Belki ilerde gazeteye tam sayfa ilan da verirler. Gıcıklığına yapılıyorlar akıllarınca..

bugün aradım hat meşgüldü sürekli. birde arkadaşlar yukarıda bir arkadaş yazının onaya gitti tarihden başlatırlar falan diyordu doğrumu acaba yani bi 10 gün falan geriye dönük başlatırlarmı

BBNET
Geri